Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, plin de emoţii după calificarea în play-off: ”Azi, toţi rapidiştii trebuie să sărbătorească”

Mihai Iosif, plin de emoţii după calificarea în play-off: ”Azi, toţi rapidiştii trebuie să sărbătorească”

Liga 2

Comentarii

În cursul zilei de duminică a avut loc ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a 2-a. În urma mai multor rezultate neaşteptate, U Craiova, Dunărea Călăraşi, CS Mioveni, Rapid Bucureşti, Csikszereda şi ASU Poli au reuşit să accedă în play-off.

Rapid a înfruntat-o pe Metaloglobus în ultima etapă a sezonului regulat. Formaţia giuleşteană a reuşit să se impună cu scorul de 4-2, în urma unei partide pline de dramă. Gazdele au reuşit să deschidă scorul în minutul 7, urmând să fie egalate şi conduse până în minutul 25. La pauză însă, scorul era 2-2, iar Rapidul s-a descătuşat în a doua repriză şi a reuşit să obţină victoria şi poziţia în top 6.

În urma calificării în play-off, Mihai Iosif nu şi-a putut ascunde emoţiile. Antrenorul Rapidului s-a arătat clar mândru de cele reuşite şi a declarat că este o zi de sărbătoare pentru toţi fanii formaţiei din Giuleşti. În plus, acesta a dedciat victoria obţinută mamei sale, decedată în iunie 2020, pe când acesta era antrenor la Rapid 2.

Mihai Iosif, plin de emoţii după calificarea în play-off

”Sentimente amestecate. Bucurie, emoţie. La Rapid, când e bine e petrecere, când nu, e înmormântare. Absoluţi toţi am fost infatuaţi şi am crezut că suntem în play-off fără să mai jucăm. A fost o tensiune extraordinară. Vreau să felicit echipa adversă, le doresc mult succes.

Promovarea, asta putem. Echipa are o putere foarte mare, suntem mulţi, aţi văzut, suntem mulţi de tot. Ştiam că vin suporterii, presupuneam că vin, această victorie le-o dedicăm lor. Am făcut mii de oameni fericiţi, asta e un privilegiu.

Verbal, da, rămân la echipă. E pandemia, e covid, mor copiii, altele sunt nedreptăţile vieţii. De-o vrea lumea, de n-o vrea, Rapidul va promova

A depins doar de noi, iar asta a fost un avantaj. A fost cam greu pentru că toţi am fost puţin infatuaţi pentru că am crezut că intrăm în play-off fără să mai jucăm. Nu am luat acest meci în râs. La 2-2 le-am transmis jucătorilor să fie calmi, să lase presiunea.

La noi la Rapid se sărbătoreşte victoria, de mâine avem echilibru. Azi, toţi rapidiştii trebuie să sărbătorească. Fanii sunt parte din acest club, istoria acestui club, ei sunt totul în acest club. Noi aici suntem un grup, niciodată nu va reuşi o persoană.

Trăim într-o lume în care sunt multe probleme, mor oamenii, alţii nu au ce mânca. Trăim privilegiu de a face fericiţi mulţi oameni. E cea mai echilibrată serie care a existat vreodată. Vreau să dedic această victorie mamei mele”, a declarat Mihai Iosif, în urma partidei cu Metaloglobus.

VIDEO | Declaraţie Mihai Iosif

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifliga 2 

viewscnt
Articole similare