Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, reacţie fabuloasă când a fost întrebat dacă îl vrea pe Messi la Rapid: ”Nu mai luăm decât tineret!” :)

Mihai Iosif, reacţie fabuloasă când a fost întrebat dacă îl vrea pe Messi la Rapid: ”Nu mai luăm decât tineret!” :)

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif şi-a folosit din nou simţul umorului, în conferinţa de presă susţinută înainte de meciul cu FC Argeş.

Săpunaru, Dragoş Grigore şi Junior Morais au 105 ani împreună, aşa că la Rapid nu mai este loc şi pentru bătrânul...Messi. ”Nu mai luăm decât tineret, am îmbinat, experimentaţii cu tineretul, Messi dacă avea 27 de ani ne gândeam.” a glumit antrenorul Rapidului, într-o conferinţă de presă.

”Noi vrem să facem o simbioză între experienţă şi tineret şi cu siguranţă nu poţi avea rezultate fără jucători consacraţi şi experiemntaţi. Pentru noi, faptul că avem jucători experimentaţi este bun mare plus, iar venirea lui Săpunaru inseamna enorm.” a mai spus tehnicianul giuleştean.

El a vorbit apoi despre subiectul ultimelor 24 de ore: ”Ce să ii facem? Messi e de pe alta planetă. Messi nu e fotbalist, e ceva unic. Să ai un jucător ca Messi cred că orice antrenor de pe planeta asta şi-ar dori un jucător ca Messi in vestiar. Nu e in lume, dar în Romania, Maradona, atat”

Giuleştenii nu vor să recunoască faptul că se gândesc la play-off. Au şapte puncte şi nu au primit niciun gol în trei etape. În această etapă o vor înfrunta pe FC Argeş: ”Noi sperăm să rămânem in liga 1 si sa facem o figura frumoasă. Niciodată nu trebuie să îi zici cuiva ce gandesti. Nu, ce gândesc nu o să vă spun. Să ne salvăm de la retrogradare, ăsta este scopul nostru” a mai spus Mihai Iosif.

Afla mai multe despre: mihai iosifmessi 

viewscnt
Articole similare