Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, savuros înainte de derby-ul cu Dinamo: ”Sunt vânat, dar eu nu-s iepuraş”

Mihai Iosif, savuros înainte de derby-ul cu Dinamo: ”Sunt vânat, dar eu nu-s iepuraş”

Rapid

Comentarii

Dinamo şi Rapid se înfruntă, duminică, de la 20:30, în etapa a 13-a din Liga 1, pe telekomsport.ro.

Se anunţă un adevărat derby in Liga I. Rapidul va infrunta echipa Dinamo! 

Va fi primul derby între Dinamo şi Rapid după o pauză de şase ani. Pe 11 aprilie 2015, Dinamo câştiga ultimul duel direct, scor 2-0, pe Arena Naţională. Autogolul lui Cmovs şi reuşita lui Gavrilă au tranşat acel derby. Rapid a retrogradat după acel sezon, în timp ce Dinamo a terminat pe locul 7.

Mihai Iosif este nerăbdător să ii infrunte pe dinamovişti. Antrenorul din Giuleşti a prefaţat partida.

„Ne aşteaptă un derby de tradiţie al fotbalului românesc, dar care va fi lipsit de aportul galeriilor. Sper că ne vom ridica la nivelul acestui derby. Nu o să uit că fanii lor strigau «Rapid nu moare», aşa că îi doresc lui Dinamo să poată continua pe prima scenă fotbalistică şi să ne putem bucura în continuare de aceste derby-uri.

La noi în echipă, câştigăm şi pierdem împreună. Aceste derby-uri nu au niciodată o favorită, iar noi nu o tratăm de sus pe Dinamo. Poate locul din clasament ne dă statutul de favoriţi, dar rămânem cu picioarle pe pămnânt şi tratăm meciul cu maximă seriozitate. 

Voi fi eu însumi în meciul de mâine seară. Va fi un derby în care lipsa galeriilor va conta foarte mult. Dar mor oameni pe capete, iar fotbalul trece în plan secund. Noi, în cadrul clubului Rapid, suntem cu toţii vaccinaţi“, a declarat Mihai Iosif la conferinţa de presă.

Întrebat dacă simte vreo presiune asupra sa, el a răspuns: “De când se preia o echipă eşti vânat. Dar nu sunt un iepuraş să fiu prins aşa uşor. Dar eu am simţit susţinere totală”.

Referitor la faptul că Mircea Rednic nu a obţinut victorii de când a revenit la Dinamo, Mihai Iosif a spus: “Sper ca după meciul de mâine poate va reuşi”. “Normal, sperăm să câştigăm noi”, a adăugat el referindu-se la partida de sâmbătă.

ULTIMA ORĂ | Meciurile se vor juca din nou fără spectatori. Care sunt noile restricţii aprobate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă

Afla mai multe despre: rapiddinamomihai iosif 

viewscnt
Articole similare