Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif se apără: ”Dacă era doar de atmosferă, îl chemam pe Vali Vijelie, pe Phoenix şi făceam atmosferă!” EXCLUSIV

Mihai Iosif se apără: ”Dacă era doar de atmosferă, îl chemam pe Vali Vijelie, pe Phoenix şi făceam atmosferă!” EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Antrenorul care a promovat-o pe Rapid în Liga 1, Mihai Iosif a fost invitatul emisiunii Sport Report.

Acuzat că nu este tactician, ci mai degrabă un antrenor care ştie să întreţină moralul şi atmosfera în vestiar, Mihai Iosif a avut un răspuns pe măsură în cadrul emisiunii Sport Report de la Telekom Sport:

”Să ţii atmosfera într-un vestiar ca al Rapidului, credeţi-mă că e foarte greu, decisiv de multe ori. Atmosfera nu înseamnă să bem şi să mâncăm, înseamnă să vorbeşti cu fiecare jucător în parte. Jucătorul te simte. De multe ori poate îl doare ce îi spui, dar jucătorul trebuie să simtă că eşti sincer. Dacă era doar de atmosferă, îl chemam pe Vali Vijelie, pe Phoenix şi făceam atmosferă! Ţin foarte mult la unitatea de grup. Am fost şi rămân unul dintre suporterii rapidişti, dar acum vreau să fiu perceput ca antrenor al Rapidului” a mărturisit Mihai Iosif, tehnicianul formaţiei giuleştene.

Mihai Iosif a preluat Rapidul pe 15 martie, după ce Nicolae Grigore a fost demis la finalul meciului cu Unirea Slobozia, scor 1-2. El a reuşit să obţină promovarea în Liga 1, la finalul unui sezon dificil pentru formaţia alb-vişinie.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare