Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif şi Bogdan Barbu, după Călăraşi - Rapid 3-2: "În momentele grele se văd adevăratele caractere! În 2015 am promovat cu o felie de salam!"

Mihai Iosif şi Bogdan Barbu, după Călăraşi - Rapid 3-2: "În momentele grele se văd adevăratele caractere! În 2015 am promovat cu o felie de salam!"

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a reacţionat la finalul înfrângerii suferite de Rapid, scor 2-3, împotriva Dunării Călăraşi, în play-off-ul Ligii 2.

Iosif a făcut din nou apel la unitate pentru jucătorii săi şi a atras atenţia că în momentele grele se văd adevăratele caractere.

"Le-am spus înainte de meci, omul rănit, întotdeauna dă totul. Dai totul pentru a ieşi la lumină. Asta au făcut cei de la Călăraşi astăzi şi ne-au învins. Când v-am spus acum câteva etapă că este o luptă strânsă, că toate cele 6 echipe sunt bune, am fost luat în râs, că ne căutăm alibi. Sunt echipe bune şi echilibrate.

Poate mulţi nu ştiu, dar în 2015, când am promovat, promovam cu o felie de salam. Eram doi la o felie de salam. Nu era nimic, dar am promovat cu inima, cu sufletul, am fost uniţi. Aşa trebuie să fim şi acum. În momentele grele se văd adevăratele caractere. Momentan suntem la 3 puncte de locul 3 şi suntem poziţionaţi destul de bine", a spus Mihai Iosif, la Telekom Sport.

Bogdan Barbu, marcatorul unuia dintre golurile Rapidului, a vorbit şi el la finalul meciului şi nu a găsit explicaţii pentru înfrângere: "O explicaţie nu ştiu să vă dau. Relaxare.... nu cred că pot pune pe seama relaxării. A fost un meci cu o echipă foarte bună, o echipă rănită, care nu a mai primit banii de mult, dar care şi-a dat viaţa să ne bată pe noi. Am avut foarte multe ocazii să egalăm. Doar neşansa a lipsit să nu fie cel puţin un rezultat de egalitate. Ăsta e Rapidul, nu? Până la ultima etapă trebuie să se bată mereu", a spus Barbu.

Dunărea Călăraşi - Rapid 3-2, în Liga 2

Rapid a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Dunărea Călăraşi, în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii II.

Pentru Rapid au marcat Ilie '1 şi Barbu '66.

Golurile echipei Dunărea au fost marcate de Alexandru '48, Tudoran '51 şi Alexandru '73 (penalti).

În clasament, Rapid este pe locul 2, cu 46 de puncte, iar Dunărea pe 4, cu 42 de puncte.

Lider este U Craiova 1948, cu 49 puncte.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidreactiibogdan barbuliga 2 

viewscnt
Articole similare