Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, spectacol după o nouă victorie a Rapidului: "Suntem pe primul loc, o să facem o poză cu clasamentul!". L-a invitat pe Ilie Dumitrescu la meciul cu Farul

Mihai Iosif, spectacol după o nouă victorie a Rapidului: "Suntem pe primul loc, o să facem o poză cu clasamentul!". L-a invitat pe Ilie Dumitrescu la meciul cu Farul

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a reacţionat la finalul victoriei obţinute de echipa sa, scor 2-0, pe terenul celor de la CS Mioveni.

Iosif a venit răguşit la flash-interviu şi a spus că trăieşte o poveste frumoasă, dar şi că este mulţumit de starul fulminant al echipei în Liga 1. Rapid a obţunut a doua victorie la rând din două posibile şi antrenorul giuleştenilor a mai declarat faptul că nu-şi aduce aminte când a reuşit o astfel de performanţă o nouă promovată.

"Am fost eficienţi şi pragmatici. Mă bucur pentru victorie, îi felicit pe jucători şi pe suporteri. Am răguşit. Am ţipat pentru că trebuia să vorbesc mai tare, pentru că avem o galerie minunată. S-a terminat 2-0, suntem pe primul loc, o să facem o poză cu clasamentul. Nu ştiu în ultimul timp ce echipă nou promovată a avut un start cu şase puncte. Nu am primit niciun gol, cred că suntem pe drumul cel bun.

Am nevoie în primul rând de liniştie, vrem să fim lăsaţi în pace, să ne facem treaba aşa cum putem. Suntem un tot unitar. Nu e furtună, e soare. E ceva unic, ceva ce nici nu mi-aş fi imaginat. Sper să nu se termine. E o poveste frumoasă", a spus Mihai Iosif, la Telekom Sport.

Mihai Iosif a lansat o invitaţie inedită la următorul meci, cu Farul, în direct. L-a chemat pe Ilie Dumitrescu la partida cu echipa lui Hagi, despre care a avut doar cuvinte de laudă: "Aş vrea să-l invit pe Ilie Dumitrescu la următorul meci. O împlinire, domnul Hagi e inegabail, nu cred că va fi egalat cât vom mai trăi noi", a mai spus Mihai Iosif.

CS Mioveni - Rapid 0-2, În Liga 1

Rapid a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga I, după ce a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa CS Mioveni, în etapa a II-a.

Golurile au fost marcate de Dragoş Grigore '42 şi Adrian Bălan '55.

CS Mioveni: Popescu - Oancea, Balaur, Iacob, Şerbănică - Toma, Panait (Buziuc '61), Dumitriu (Massaro '80), Rădescu (Coşereanu '61)- Rusu - Blănaru (Cristea '61). Antrenor: Alexandru Pelici

Rapid: H. Moldovan - Belu, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais - Crepulja - Carnat (Moise '66), Albu, Ilie (Pănoiu '66), Hlistei (Goge '80)- Bălan (Despa '90+2). Antrenor: Mihai Iosif

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidliga 1reactievictorie 

viewscnt
Articole similare