Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif tună după înfrângerea cu Craiova: ”Nu am văzut asta de când m-a făcut mama săraca”

Mihai Iosif tună după înfrângerea cu Craiova: ”Nu am văzut asta de când m-a făcut mama săraca”

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut în faţa Universităţii Craiova, scor 1-2, în a şaptea etapă a Ligii 1. Au fost primele goluri încasate şi prima înfrângere pentru formaţia giuleşteană în noua stagiune.

Serie de poveste a Rapidului, fără goluri primite şi fără înfrângere, s-a încheiat brusc sâmbătă seara. Universitatea Craiova a fost călăul giuleştenilor, însă aceştia au plecat nemulţumiţi de pe Arena Naţională.

Cristi Săpunaru şi Alex Albu au comentat arbitrajul, iar Miţă Iosif a avut mai multe obiecţii. Tehnicianul Rapidului s-a plâns de neputinţa sa, cauzată de lipsa carnetului de antrenot, dar şi de oficialii meciului, care i-ar fi dezvăluit după meci de ce nu au acordat fault la faza golului doi, deşi aşa ar fi trebuit.

Mihai Iosif tună după înfrângerea cu Craiova

”Îi mulţumesc acestui arbitru, care n-am vorbit niciodată de arbitri, nu ştiu, aşa o manieră, m-am simţit aşa... N-am văzut de când mama saraca m-a făcut, toţi ochii aţintiţi pe mine să nu mă ridic de pe scaun, cred că am spondiloză la spate.

Cred că la primul galben pe care l-a luat Belu nu a fost niciun galben, iar la al doilea gol al lor a fost fault clar la Alami. Ciupituri, ciupituri, mereu peste noi. Nu ştiu ce o să se întâmple dacă îmi plesneşte inima, probabil va veni familia mea peste ei să le... Cum suntem noi, daca îmi pesneşte inima de nervi...

Asta e problema în Romania, Iosif că nu ştiu ce, vă daţi seama ce chestiune, nu începe meciul, nu te ridica, ce aveţi ma? Asta e în istoria Rapidului, când merg lucrurile bine trebuie să se întâmple ceva, probabil deranjăm cum am deranjat de la înfiinţare, cred că deranjăm.

Arbitrul îi spune după meci unuia dintre noi, 'a fost fault dar nu a căzut' , probabil trebuia să îi rupă genunchiul, ce trebuia să facă? La Alami mă refer. Laşi faza mai departe şi revii şi dai fault nenea Radu Petrescu. Cred că e mult circ.

Antrenorii aici, aici e treaba antrenorilor, iarbă, fire, asta e, nu laptop şi carneţele. L-aţi văzut vreodată pe Mircea Lucescu cu carneţel sau cu laptop? L-aţi văzut ? Şi e cel mai mare antrenor din România. L-at văzut pe nea Imi Ienei, l-aţi văzut pe Victor Piţurcă? L-aţi văzut pe Cosmin Olăroiu? I-aţi vazut cu laptopuri şi cu? Nu, aici! De aici vin”, a declarat Miţă Iosif.

Afla mai multe despre: rapidmiţă iosifrapid craiova 

viewscnt
Articole similare