Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif, un antrenor fericit după al treilea succes la rând pe banca Rapidului: "Legăm victoriile, sperăm să o ţinem tot aşa!". Ce a spus despre viitorul său

Mihai Iosif, un antrenor fericit după al treilea succes la rând pe banca Rapidului: "Legăm victoriile, sperăm să o ţinem tot aşa!". Ce a spus despre viitorul său

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul interimar al Rapidului, a vorbit la finalul unui nou succes obţinut de giuleşteni, 3-2 cu Aerostar Bacău, în etapa 13-a din Liga 2.

Antrenorul Rapidului aproape a rămas fără glas la meciul de la Bacău, dar s-a bucurat de o nou victorie cu echipa. Mihai Iosif speră ca, în continuare, echipa să lege victoriile. Tehnicianul a vorbit şi despre viitorul său pe banca Rapidului, după ce l-a înlocuit pe Adrian Iencsi.

”Mai am puţin glas. A fost foarte greu, aşa cum am anticipat. A fost un meci de suferinţă. Am început perfect, am avut 2-0, dar, aşa cum am vorbit, am întâlnit o echipă care şi-a dorit victoria. Legăm victoriile, sperăm să o ţinem tot aşa. Am intrat în zona play-off-ului, sperăm cât mai sus.

Este extraordinară atmosfera, nu foarte bună, victoriile aduc zâmbete, pe care cred că le au acum şi suporterii noştri. Suntem pe patru, nu aveam cum să fim mai sus, momentan, o luăm pas cu pas”
, a declarat Mihai Iosif, după meci.

În momentul în care a fost instalat pe banca tehnică a Rapidului, în locul lui Adrian Iencsi, Mihai Iosif a fost prezentat drept interimar. Totuşi, antrenorul speră să fie confirmat ca principal: ”V-am spus că sunt de tricou, nu de manta. Trăim clipele frumoase, facem ce putem pentru Rapid. Noi, cei cu sângele vişiniu, suntem bucuroşi să lucrăm aici şi intensitatea emoţională e mai mare”.

Aerostar Bacău - Rapid 2-3, în Liga 2

FC Rapid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Aerostar Bacău, în etapa a XIII-a a Ligii a II-a.

Au marcat Hlistei '2 (p), Jorza '9, Drăghiceanu '51 / Manole '41, I. Chirilă '69.

Nastos (Rapid) a fost eliminat, în minutul 29, după ce a lovit cu cotul un adversar.

După victoria de la Bacău, al treilea succes la rând, Rapid a urcat pe locul patru în Liga 2, cu 22 de puncte obţinute în 12 runde. Aerostar Bacău rămâne pe locul 20, retrogradabil, cu şapte puncte.

Afla mai multe despre: mihai iosifrapidliga 2 

viewscnt
Articole similare