Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Iosif vrea transferuri şi a anunţat că Rapidul s-ar putea muta din Bucureşti! Cine e marea ţintă a giuleştenilor

Mihai Iosif vrea transferuri şi a anunţat că Rapidul s-ar putea muta din Bucureşti! Cine e marea ţintă a giuleştenilor

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a vorbit la reunirea echipei din Giuleşti şi a anunţat că gruparea "alb-vişinie" poartă discuţii cu mai mulţi jucători pentru transferuri, iar Cristian Săpunaru (37 de ani) e marea ţintă.

"Poetul" Rapidului a anunţat că echipa sa începe Liga 1 cu încredere şi speră ca şefii să rezolve câteva transferui înainte de startul sezonului.

"Începem Liga I încrezători, dar în acelaşi timp nu trebuie să uităm că suntem o nou-promovată şi în ultimii ani nou-promovatele mai merau au avut probleme, mai ales la început. Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători. (n.r. - Săpunaru) Rămâne una dintre ţintele importante ale noastre. Sper ca în această săptămână, conducerea să perfecteze câteva transferuri. Am fost singura variantă, cum a spus patronul clubului, căruia îi mulţumesc pentru încrederea acordată şi sunt pregătit", a spus Mihai Iosif.

Rapidul s-ar putea muta din Bucureşti dacă stadionul Giuleşti nu va fi gata până la începerea Ligii 1. Giuleştenii vor juca la Mioveni, dacă nu găsesc nicio variantă accesibilă în Bucureşti sau în apropiere: "Eu mi-aş dori să jucăm în Bucureşti. Nu văd alt stadion, decât dacă s-ar putea pe Arcul de Triumf, dacă nu Arena Naţională, dacă nu sunt alte opţiuni vom juca probabil la Mioveni", a mai spus Iosif.

La reunirea Rapidului au participat 17 jucători, ceilalţi fiind învoiţi.

Portari: Horaţiu Moldovan, Valentin Mărgărit, Virgil Drăghia
Fundaşi: Alexandru Dandea, Anestis Nastos, Lucian Goge, Enrichi Finica, Mircea Leasă, Luca Florică
Mijlocaşi: Raul Costin, Bogdan Barbu, Rareş Ilie, Ştefan Pănoiu, Antonio Sefer
Atacanţi: Adrian Bălan, Cătălin Hlistei

Alexandru Dandea, fotbalistul Rapidului, a fost surprins că n-a văzut niciun jucător nou la reunire şi a spus că aşteaptă ca Rapidul să se întărească. "Nu am văzut nicio mutră nouă. Aşteptăm să ne întărim, pentru că avem nevoie. Conducerea cred că are un plan şi cu siguranţă vor veni în scurt timp jucători. Cred că obiectivul principal, până la urmă trebuie să fim realişti, este evitarea retrogradării. Am prins doar două meciuri împotriva Rapidului pe Giuleşti, acum cu atât mai bine pentru mine o să debutez în Liga I pentru Rapid sper pe noul stadion.

Orice fundaş central din ţară şi-ar dori să joace alături de Cristi, pentru că este un jucător de valoare, un jucător care ar putea fi căpitanul echipei naţionale. Cred că este cel mai bun fundaş central din ţară", a spus Dandea.

Afla mai multe despre: rapidmihai iosifstadiontransferurisapunaru 

viewscnt
Articole similare