Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Leu, la un pas de al treilea titlu consecutiv de campion la viteză în coastă

Mihai Leu, la un pas de al treilea titlu consecutiv de campion la viteză în coastă

Sporturi cu motor

Comentarii

Fostul mare campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, are nevoie doar de un loc 2 în acest weekend la Trofeul Câmpulung 500 pentru deveni campion naţional a treia oară consecutiv la Categoria I de viteză în coastă.

Pe un Ferrari 458 Challenge, hunedoreanul a dominat autoritar categoria dedicată automobilelor fără modificări din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Şi în actuala stagiune, Mihai Leu controlează topul, având 120 de puncte după primele 6 etape, cu 35 mai mult decât următorul clasat, Călin Maniţiu

Un total de 61 de concurenţi s-au înscris pentru etapa de la Câmpulung Muscel, care revine în calendarul naţional după un an de pauză. Leu se va duela pentru victoria de la categoria sa cu Alexandru Piţigoi (Porsche 911) şi Călin Maniţiu (Subaru Impreza)

„În urmă cu doi ani nu am fost prezent, iar anul trecut nu a avut loc această etapă, aşa că mă voi concentra pentru a obţine un timp cât mai bun. Ştiu că pot să îmi asigur titlul cu o etapă înainte de final, dar sunt obişnuit deja cu presiunea asta, aşa că nu voi schimba nimic în stilul meu de pilotaj”, a spus Leu

Campion la box, la raliuri şi la viteză în coastă, Leu tocmai a anunţat semnarea unui parteneriat cu Audi România pentru ultima etapă a sezonului de viteză în coastă de pe drumul Poienii, care se va numi Trofeul Audi Braşov 2021, dar şi pentru finala din Campionatul Naţional de Super Rally, programată la Bucureşti.

Leu s-a întors ca pilot în automobilismul sportiv în 2017, după o pauză de 10 ani, perioadă în care s-a implicat în special în organizarea de evenimente sportive. Acesta a câştigat sezoanele 2019 şi 2020 la Categoria I de la viteză în coastă, iar în acest an şi-a asigurat şi titlul de vicecampion la super rally.

Afla mai multe despre: mihai leuviteza in coasta 

viewscnt
Articole similare