Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii a explicat schimbarea lui Răzvan Oaidă din minutul 25: ”Nu suntem singura echipă în care se fac schimbări!” Ce spune despre posibilele tensiuni cu Edjouma

Mihai Pintilii a explicat schimbarea lui Răzvan Oaidă din minutul 25: ”Nu suntem singura echipă în care se fac schimbări!” Ce spune despre posibilele tensiuni cu Edjouma

FCSB

Comentarii

Formaţia FCSB a învins, luni seară, cu scorul de 5-1, echipa CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a 19-a din Superligă.

Pentru FCSB au marcat Edjouma (31), Şut (45 şi 77), Coman (58) şi Radalavescu (87).

Golul echipei CS Mioveni a fost marcat de Antal (74).

Meciul a început cu 10 minute întârziere, deoarece jucătorii de la CS Mioveni au protestat faţă de neplata salariilor.

La finalul jocului, antrenorul ”neoficial” al FCSB-ului, Mihai Pintilii, a oferit mai multe declaraţii. El a evidenţiat dăruirea jucătorilor săi. De asemenea, Pintilii a explicat schimbarea lui Oaidă din minutul 25, dar şi posibilul conflict cu Edjouma. 

”Mă bucur pentru băieţi, au avut atitudine bună, se vede şi în teren că au plăcere la antrenament. Am jucat împotriva echipei de pe ultimul loc, am jucat acasă, era vital să câştigăm. Eu le-am spus să joace fotbal de plăcere, să se bucure de fotbal şi asta fac.

Nu s-a întâmplat nimic cu Oaidă, e o schimbare, a intrat Edjouma şi a făcut-o foarte bine. Nu suntem singura echipă în care se fac schimbări în minutul 25, dar se vorbeşte doar despre noi.

Eu mă bucur că băieţii au atitudine, au personalitate, au plăcere şi arată foarte bine. Normal că-i supărat, tu n-ai fi supărată dacă te-ar da afară? E normal să fii supărat, dar trebuie să treacă peste, să demonstreze la meciul următor că merită să rămână în teren. Eu sunt sigur că va trece peste.

Mă vezi pe mine să am un conflict cu cineva? Dacă aş avea, aş spune, n-am nicio problemă cu nimeni. Cu Edjouma am vorbit şi înainte de meci”, a declarat Mihai Pintilii, la finalul meciului. 

Pintilii despre problemele cu banii de la Mioveni

”Am trăit şi eu aşa ceva, n-am luat banii şase luni, şi n-am întârziat niciun meci. Am aşteptat, am jucat. Ca jucător profesionist, ştii unde semnezi, dar e important să te antrenezi, că am înţeles că nici nu s-au antrenat”, a spus fostul mijlocaş. 

În clasament, FCSB este pe 4, cu 32 de puncte, iar CS Mioveni este pe ultimul loc, cu 8 puncte.

Afla mai multe despre: fcsb-pintilii-edjouma-oaidă 

viewscnt
Articole similare