Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, despre insinuarea lui Şucu la adresa lui Ştefănescu: ”Pun eu paie pe foc” | EXCLUSIV

Mihai Pintilii, despre insinuarea lui Şucu la adresa lui Ştefănescu: ”Pun eu paie pe foc” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În partida de pe Arena Naţională, marele absent al echipei din Sf. Gheorghe a fost Marius Ştefănescu.

Pintilii, despre ultimele evenimente din Superligă

În luptă directă cu FCSB la titlu, Rapid a ajuns la şapte puncte în spatele marii rivale după prima etapă a play-off-ului. Giuleştenii au cedat, pe propriul teren, cu Farul, în timp ce echipa lui Elias Charalambous s-a impus cu 2-1 în duelul cu Sepsi.

Acuzat de patronul Rapidului că a luat un cartonaş galben intenţionat pentru a rata meciul cu FCSB, Marius Ştefănescu a reacţionat printr-un mesaj transmis pe pagina de Facebook a clubului Sepsi.

Mihai Pintilii i-a luat apărarea lui Ştefănescu şi a dezvăluit că nu crede că mai există blaturi în Superligă!

”Am vorbit eu cu Nistor că e finul meu, să pun eu paie pe foc (n.r. ironic) Nu se mai fac blaturi, fiecare joacă pentru familia lui, pentru clubului lui, în 2024 nu mai stăm sa dfiscutăm despre aşa ceva, despre ce era înainte la Cehlaul, la Bistriţa. Pierdeţi timpul cu discuţiile ăstea. 

Eu m-am mai gândit cum să te prezinţi la meciul ăla aşa, dar nu că e blat. (n.r. un exemplu de meci) 7-2 la ăla cu Farul - Rapid, de exemplu. La valorea lotului nu ai cum să te prezinţi la meci aşa, dar nu că e blat.

Eu cu Nistor vorbim de familie, de copil, nu de ce zic alţii.

(nr.r. despre situaţia lui Ştefănescu) Aş zice că i-am demonstrat pe teren, nu stau să zic ce şi cum..  Ştefănescu e un băiat senzaţional, nici nu a ştiut cu cine joacă, eu il cred”, a declarat Pintilii la Orange Sport. 

  • În partida de pe Arena Naţională, marele absent al echipei din Sf. Gheorghe a fost Marius Ştefănescu. Fotbalistul lui Sepsi a luat un cartonaş galben în ultimele minute ale partidei cu Petrolul, din sezonul regulat, şi a fost suspendat la meciul cu FCSB.

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbşucurapidştefănescu 

viewscnt
Articole similare