Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii îi pune pe jar pe dinamovişti înainte de derby: "Nişte suporteri pot face orice în ţara asta?". La ce s-a referit şi cum l-au deranjat rivalii

Mihai Pintilii îi pune pe jar pe dinamovişti înainte de derby: "Nişte suporteri pot face orice în ţara asta?". La ce s-a referit şi cum l-au deranjat rivalii

FCSB

Comentarii

Antrenorul secund de la FCSB, Mihai Pintilii, a anunţat că fotbaliştii echipei pe care o reprezintă sunt concentraţi pentru derby-ul cu Dinamo. În schimb, secundul a fost iritat de controlul antidoping cerut de DDB.

 

LIVE VIDEO | Dinamo - FCSB, de la 20:45, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

Mihai Pintilii nu a putut dezvălui dacă Ante Vukusic, ultimul fotbalist transferat la FCSB; va juca împotriva lui Dinamo, dar a susţinut că fotbaliştii pe care-i antrenează sunt conectaţi pentru meciul important.

"Normal că se simt emoţiile. E unicul derby şi băieţii simt asta. Sunt liniştiţi. În meciurile astea nu mai există formă slabă, formă bună. E derby, nu există clasament, fani, e ceva unic. Depinde totul de tine. Au fost diferenţe şi mai mare, au jucat şi ne-au mai şi bătut. Fanii ne-au încurajat, le mulţumim şi îi simţim aproape. Au fost de atâtea ori şi e normal să ne susţină. 

La antrenamente, degeaba îl vedem pe Vukusic şi ni se pare bun. E important să intre şi să marcheze. Nu ştiu dacă va juca. Nu vreau să discut (n.r. - despre conflictul dintre Gigi Becali şi Anamaria Prodan), nu mă priveşte. Băieţii sunt liniştiţi şi s-au antrenat bine înainte de derby. Nu s-a plâns niciunul", a declarat antrenorul secund de la FCSB.  

Mihai Pintilii, atac la conducerea lui Dinamo: "Chiar pot face suporterii aceştia orice?"

Cu câteva zile înainte de derby-ul Dinamo - FCSB, fanii din DDB, care deţin acţiuni la clubul din "Ştefan cel Mare", au cerut un control antidoping în lotul rivalilor. Testarea a fost făcută la baza FCSB-ului din Berceni. 

Cu câteva zeci de minute înaintea partidei din "Ştefan cel Mare", Mihai Pintilii i-a atacat pe rivali. Secundul a fost nemulţumit de suporterii din DDB: "Punem accent pe nişte chestii... Chiar pot face suporterii aceştia orice? Nişte suporteri pot face orice în ţara asta? E dreptul lor, să o facă atunci. Fotbaliştii noştri se motivează singuri, joacă în acelaşi ritm şi sunt foarte bine. Ei vorbesc despre doping si la ei au murit atâţia jucători", a mai spus fostul mijlocaş de la FCSB. 

Derby-ul Dinamo - FCSB va fi arbitrat de Sebastian Colţescu, prima partidă importantă a acestuia după scandalul din PSG - Istanbul BB. 

Afla mai multe despre: mihai pintiliifcsbdinamoddb 

viewscnt
Articole similare