Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, în stare de şoc după ce a condus-o în premieră de pe bancă pe FCSB: „Nu ştiu câţi ne mai întoarcem acasă”

Mihai Pintilii, în stare de şoc după ce a condus-o în premieră de pe bancă pe FCSB: „Nu ştiu câţi ne mai întoarcem acasă”

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii (35 de ani) a fost antrenorul de conjunctură al FCSB-ului, după ce Toni Petrea a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Fostul mijlocaş a dat indicaţii la thrillerul din Serbia, acolo unde roş-albaştrii au obţinut dramatic calificare în faţa lui Backa Topola 6-6 (11-10 după loviturile de departajare).

Pentru a accede în play-off-ul Europa League, FCSB trebuie să treacă acum de Slovan Liberec. Meciul împotriva cehilor este programat pe 24 septembrie, la Giurgiu.

„Nu mai contează cine a fost antrenor principal sau cine a dat indicaţii, acum e important că ne-am calificat. A fost un meci nebun, sper să nu mai trăiesc niciodată aşa ceva! A fost o noapte grea înainte de meci. N-am dormit, iar mulţi dintre jucători s-au trezit de 5-6 ori. Nu e uşor să ştii că ai COVID, să stai cu frica în sân. Bine că s-a terminat cu bine! Şi ne întoarcem cu calificarea”, a declarat Mihai Pintilii, conform gsp.ro.

Următorul meci oficial al roş-albaştrilor este programat duminică, în Liga 1, cu FC Argeş: „Pentru meciul de campionat, cu FC Argeş, nici nu ştiu câţi ne mai întoarcem acasă. Nu ştiu câţi vom fi sănătoşi. Conducerea se va ocupa, să vedem dacă putem amâna meciul cu Argeşul. Cred că e posibil... Rămâne de văzut, se va ocupa conducerea", a adăugat antrenorul secund de la FCSB.

Pintilii a comentat şi situaţia lui Florinel Coman, accidentat în partida din Serbia, dar şi prestaţia portarului debutant Răzvan Ducan: „Nu mă mai întrebaţi de Florinel Coman, nici nu ştiu ce să spun. După ce că aveam situaţia aia, a mai venit şi accidentarea asta. Nu ştiu ce vom face mai departe. E clar că nu e o situaţie uşoară. Ducan? Nu pot să-l cert. Nici nu mai ştiu la câte goluri a greşit. Unul, două sau mai multe. La câte goluri au fost... E şi greu să le mai ţii minte. E un copil. Aţi văzut că ne-a salvat la penalty-uri, asta e cel mai important. Acest meci, probabil, îl va ajuta în viitor, în cariera pe care o va avea", a încheiat Mihai Pintilii.

Afla mai multe despre: fcsbpintilii 

viewscnt
Articole similare