Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, noi declaraţii memorabile: "Şi eu i-aş vrea pe Mourinho şi pe Klopp". Cum l-a "înţepat" pe Florinel Coman

Mihai Pintilii, noi declaraţii memorabile: "Şi eu i-aş vrea pe Mourinho şi pe Klopp". Cum l-a "înţepat" pe Florinel Coman

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, pe propriul teren, scor 0-0, cu Vitoria Guimaraes, iar acum echipa calificată în play-off-ul Europa League se va decide la returul din Portugalia.

"Dacă dădea gol Coman, era mult mai simplu, dar important e că i-am văzut, ştim cum sunt şi eu zic că avem şanse. Depindem doar de noi. Să nu mai vorbim de Mlada, că sunt două echipe diferite, nu au nicio legătură. De aceea au ajuns în play-off, se vede că e o diferenţă foarte mare, e o echipă mult mai tehnică. Important e să avem atitudinea şi determinarea din această seară şi dacă vom juca aşa şi în retur vom avea o şansă foarte mare.

Pentru mine cel mai important era să nu primim gol. Dacă dai gol în deplasare, contează enorm. Eu sper să nu neglijăm meciul cu Mediaş. Deja e prea mult şi nu cred că mai are rost. Dacă vrem să jucăm în play-out, atunci sacrificăm toate meciurile. Nu văd rostul. Suntem 31 de jucători, cred că sunt destui care pot să joace la Mediaş. Nu cred că se mai mizează pe tineri. Cred că se va alinia un 11 foarte bun şi să sperăm că vom scoate un rezultat foarte bun.

(n.r. despre antrenor) Suntem fotbalişti profesionişti, avem salariile la zi. Ce putem face? Am semnat contract pentru a juca fotbal. Acum ce să zicem de domnul Andronache? Îl avem aici, nu e corect să vorbim faţă de el. Mie îmi e mai greu să vorbesc despre Bogdan, despre Badea, despre ce străin mai era vorba. Sunt lucruri care mă depăşesc. Mă simt aiurea să vorbesc. E lipsă de respect. Omul e cu noi în vestiar, trăieşte în fiecare zi cu noi, vorbeşte cu noi, ar fi urât din partea mea. Şi eu l-aş aduce pe Mourinho dacă aş putea. Sau eu mi-aş dori să vină Jurgen Klopp, dar nu sunt eu în măsură" , a spus Mihai Pintilii.

Afla mai multe despre: fcsbpintilii 

viewscnt
Articole similare