Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Pintilii, plin de frustrări după remiza cu FC U Craiova: "Alergăm, muncim, dar... După, tot la 8 puncte suntem de CFR"

 Mihai Pintilii, plin de frustrări după remiza cu FC U Craiova: "Alergăm, muncim, dar... După, tot la 8 puncte suntem de CFR"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa U Craiova 1948, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1.

Mihai Pintilii, plin de frustrări după remiza cu FC U Craiova: "Alergăm, muncim... dar după tot la 8 puncte suntem de CFR"

Au marcat Bălan ’41 şi Baeten ’75 pentru craioveni, respectiv Oaidă ’66 şi Keşeru ‘90+2 (penalti) pentru FCSB.

Penalty-ul a fost acordat pentru o intervenţie a lui Sidibe la Ianis Stoica.

În minutul 90+6, de la FCSB a fost eliminat Cristea, el primind al doilea cartonaş galben.

Echipa FCSB a fost condusă de pe bancă de Mihai Pintilii, Anton Petrea fiind infectat cu coronavirus.

"Sunt dezamăgit mai mult pentru ca am avut o şansă. Am avut şi ocazii multe. Atunci când ai patru ocazii clare şi nu marchezi, ce să zic? Dintr-un contraatac ne-au dat gol, după ne-au dat gol din lovitură liberă că doar aşa au ajuns la poartă. Ei aleargă muncesc, dar după tot la 8 puncte suntem de CFR.

Nu pot sa îl critic eu pe Andrei Vlad, dacă el zice ca e vina lui ok, suntem toţi de vină. Mai sunt etape, se vor mai pierde puncte dar acum era o sansa importantă pentru că au jucat înaintea noastră. Au făcut egal, dar am făcut şi noi. S-a întâmplat şi situaţia lui Petrea, asta este, speram să îşi revină să vină înapoi.

Coman nu e încă în ritm, nu e pregătit 100%. Uşor, uşor işi revine. Keşeru a intrat bine dacă a marcat! Am avut şi un penalty la Dumiter, dar nu mai contează. Creţu la experienţa lui nu trebuia să facă greşeală de la primul gol, dar asta este, el are experienţă şi trebuie să dea exemplu", a declarat Mihai Pintilii după meci. 

FCSB ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 1, cu 52 puncte, în timp ce liderul CFR Cluj are 60 de puncte. U Craiova 1948 este pe 14, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbfc u craiova 1948mihai pintilii 

viewscnt
Articole similare