Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Popescu a plecat de la Dinamo şi trage un semnal de alarmă: „Sper să nu se vorbească în vestiar pentru că vor porni certuri din cauza asta”

Mihai Popescu a plecat de la Dinamo şi trage un semnal de alarmă: „Sper să nu se vorbească în vestiar pentru că vor porni certuri din cauza asta”

Dinamo București

Comentarii

Mihai Popescu se întoarce în Scoţia. Fundaşul central a părăsit-o pe Dinamo şi a semnat cu Hearts, echipă care evoluează în Premiership. Înainte să ia avionul spre Marea Britanie, Popescu a vorbit despre noul proiect al spaniolilor.

Mihai Popescu (27 de ani) s-a despărţit de Dinamo după şapte ani în care a avut contract cu gruparea din Ştefan cel Mare: „Odată ce am fost pus pe lista de transferuri mă bucur că s-a realizat într-un final acest transfer şi că pot juca un fotbal adevărat”, a declarat Mihai Popescu la plecarea în Scoţia.

Fundaşul central nu a făcut parte din planurile lui Cosmin Contra, care l-a trimis în Liga 3, la echipa a doua înainte de acest transfer:  „Mister m-a chemat la dânsul, mi-a spus că nu mai fac parte din planurile dânsului, ceea ce mă bucur sincer că s-a întâmplat, că, decât să mă antrenez degeaba şi să nu prind echipa şi să nu vorbească nimeni cu mine nimic, oarecum mă bucur că mi-a spus. Şi am putut să îmi caut echipă şi mă bucur că am găsit. Sunt cel mai vechi, împreuna cu Şerban, suntem cei mai vechi jucători. A fost decizia domnului Contra. Mi-am făcut datoria, am fost acolo, m-am antrenat timp de două săptămâni, mă bucur că s-a ajuns la o înţelegere şi a trebuit să scap de Liga 3”, a adăugat Popescu.

Popescu se teme ca a acum, odată cu venirea mai multor jucători străini la Dinamo, situaţia să nu scape de sub control: „Străinii care au venit la Dinamo au avut salarii destul de măricele faţă de noi, românii, care am dus greul, să zic aşa. Sper să nu se vorbească în vestiar pentru că, mai mult ca sigur, vor porni certuri din cauza asta”, a completat noul stoper al lui Hearts.

Dacă sezonul trecut Dinamo risca să retrogradeze în cazul în care nu ar fi fost întrerupt play-out-ul, Mihai Popescu are acum încredere deplină în Cosmin Contra.

„A fost cel mai greu sezon pentru Dinamo şi pentru mine, de altfel, pentru că am fost şi prins cu acest virus, echipa a avut probleme mari cu acest virus.

Sunt două şanse: să reuşească ceea ce au început sau să dea faliment, dar din punctul meu de vedere Mister nu cred că venea într-un proiect în care nu crede şi mai ales că plătesc salariile astea atât de mari, mă gândesc că nu vor da pentru o lună două şi apoi vor rămâne fără bani.

(Vă temeaţi de retrogradare atunci?)
În situaţia în care era clubul ne temeam cu siguranţă, doar că nu am vrut să arătăm asta pentru că am vrut să ne scoatem din minte lucrul acesta”
.

Fundaşul consideră că plecare lui Nistor la Craiova a fost decisivă în regresul lui Dinamo din campionatul precedent.

„Despărţirea de NIstor şi pe noi ne-a surprins pentru că nu ne aşteptam. Atât de Nistor cât şi de noi în momentul de faţă pentru că nu ne-a spus nimeni nimic, pur şi simplu a venit Mister, ne-a comunicat, şi asta a fost decizia”.

69 de meciuri, cinci goluri şi două pase decisive şi o Supercupă a României sunt performanţele cu care Popescu se desparte de Dinamo.

„Dinamo o să rămână tot timpul în sufletul meu pentru că am fost dinamovist de mic, o să fiu toată viaţa, nu înseamnă că dacă am plecat de la club nu îi mai am în suflet. Am intrat în fotbalul profesionist la Dinamo ţin să le mulţumesc pe această cale că m-au ajutat să cresc şi să ajung în punctul unde am ajuns acum”, au fost ultimele cuvinte ale lui Mihai Popescu la plecarea din România.

Afla mai multe despre: popescudinamohearts 

viewscnt
Articole similare