Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Popescu despre restanţele financiare de la Dinamo: ”Avem nevoie de bani. Dacă nu ai bani de sărbători, nu poţi să faci nimic!”

Mihai Popescu despre restanţele financiare de la Dinamo: ”Avem nevoie de bani. Dacă nu ai bani de sărbători, nu poţi să faci nimic!”
Comentarii

Restanţele financiare de la Dinamo ridică numeroase probleme pentru jucătorii din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Mihai Popescu, fost jucător în Scoţia la St. Mirren deplânge situaţia sa şi a coechipierilor săi, dar rămâne optimist: ”Probleme cu banii sunt, cum au spus şi colegii mei, ştie toată lumea de lucrurile astea, nu trebuie să reamintim. Normal nu este, mai ales acum că se apropie sărbătorile dar eu zic că o să se rezolve problemele în cel mai scurt timp”

Popescu şi colegii săi aşteaptă cu emoţie sărbătorile. Emoţiile sunt însă diferite în tabăra ”câinilor roşii”: ”Da, vă daţi seama, aşteptări sunt. În primul rând vrem să ne primim banii, nu neapărat că e Moş Nicolae sau nu dar cu ocazia acestei sărbători sperăm să câştigăm, să luăm cele 3 puncte şi apoi sperăm să vină şi banii. Noi, ca jucători, nu am vorbit nimic. Probabil cei din staff au discutat şi vor urma discuţii şi cu noi să ne anunţe sau cel puţin să ştim ceva. Avem nevoie de bani în primul rând cu banii trăieşti. Şi mai ales de sărbători dacă nu ai bani, nu poţi face nimic, cel puţin pentru tine, pentru familie. Dan (n.r Nistor) este căpitanul nostru, trebuie să aibă un cuvânt de spus, dacă nu vorbeşte el, cine să vorbească la echipă? Sperăm că a tras un semnal de alarmă şi să primim banii în cel mai scurt timp. Nu cred că se destramă din cauza asta. Dacă vor pleca jucători din cauza asta probabil că vor veni alţii în locul lor şi nu cred că Dinamo o să se destrame că nu am primit salariile o lună sau două. Într-adevăr este greu, ne descurcăm foarte greu dar rezultatele pe care le avem şi sper să avem în continuare rezultate bune, să ne aducă şi banii. Sunt două luni întârzieri de salarii. Am luat septembrie, mai avem octombrie şi noiembrie” a mai spus Mihai Popescu într-o conferinţă de presă susţinută.

Fost jucător în Premier League din Scoţia, Mihai Popescu nu a întâmpinat aceleaşi probleme în această ţară: ”Care a fost cea mai mare întârziere la salariu în Scoţia? Nu a fost nici măcar 10 minute. Nici nu ajungeam la promisiuni pentru că ştiam că în ultima joi din lună, la prima oră a dimineţii, primeam mesaje pe aplicaţie şi aveam banii în conturi. Nu cred că a fost o singură dată cineva să se gândească avem banii la zi sau ne intră banii astăzi, ce facem, nu s-a pus niciodată problema de bani” a mai spus Popescu.

 

Afla mai multe despre: mihai popescudinamo 

viewscnt
Articole similare