Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Popescu după umilinţa naţionalei de handbal cu Kosovo: "Eu, personal, nu cred că am venit vreodată să-mi bat joc de echipa naţională."

Mihai Popescu după umilinţa naţionalei de handbal cu Kosovo: "Eu, personal, nu cred că am venit vreodată să-mi bat joc de echipa naţională."

Sporturi

Comentarii

România a suferit în această seară cea mai mare umilinţă din istoria handbalului masculin. Ne-a bătut acasă Kosovo, o echipă înfiinţată în urmă cu doar 5 ani, o echipă care a câştigat doar 4 partide înaintea duelului cu România. Cipru, Albania, Israel şi Irlanda au fost formaţiile pe care cei din Kosovo au reşit să le învingă în cei 5 ani de existenţă.

Înainte de startul partidei, România avea o cotă de numai 1.06 în timp ce o victorie a celor din Kosovo era cotată cu 16.00!

Mihai Popescu, portar România: "Eu, personal, sunt foarte nemulţumit de jocul meu, este unul dintre cele mai slabe pe care le-am avut la echipa naţională. Trebuie să aveţi încredere în noi şi trebuie să credem în noi. Dacă noi nu credem în noi, cine mai crede în noi?

Nu ne daţi nici o putere. Cum am făcut egal în Kosovo, cum toată lumea ne-a criticat şi ne-a făcut în toate felurile. Suntem aceeaşi jucători care am câştigat cu 9 goluri (cu Muntenegru). Eu, personal, nu cred că am venit vreodată să-mi bat joc de echipa naţională. Când cineva tot îţi spune că eşti prost, începi să crezi că eşti prost, chiar dacă tu nu eşti prost."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: handbal romania 

viewscnt
Articole similare