Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Popescu i-a ameninţat pe fostul medic al echipei şi pe Rednic: "Se vor trezi cu lucruri rele pe cap". Fundaşul, un nou discurs halucinant: "Ne revenim!"

Mihai Popescu i-a ameninţat pe fostul medic al echipei şi pe Rednic: "Se vor trezi cu lucruri rele pe cap". Fundaşul, un nou discurs halucinant: "Ne revenim!"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a rămas pe ultimul loc în Liga 1 după înfrângerea cu FC Voluntari, 0-1, dar Mihai Popescu este de părere că echipa a jucat mult mai bine faţă de meciul cu FCSB. Totodată, fundaşul i-a ameninţat pe fostul medic al echipei şi pe Mircea Rednic.

"Ne facem treaba la antrenament, la meci a fost mai bine decât data trecută, cu puţin ghinion am rămas în 10 şi asta a dus la o nouă înfrângere. A fost mult mai bine, cred că s-a văzut şi pe teren, s-a văzut şi diferenţa de scor. Uşor, uşor ne revenim. Meciul viitor sper să luăm un punct sau cel puţin toate punctele. Nu suntem într-o situaţie bună, dar sunt atâtea meciuri de jucat, a fost un punct în plus în atitudine şi în jocul nostru", a declarat Popescu după meciul care a lăsat-o pe Dinamo "lanterna roşie" a clasamentului. 

Fundaşul nu a ezitat să le răspundă celor care l-au contestat, fostul medic al echipei şi Mircea Rednic, fostul său antrenor şi actual tehnician la Poli Iaşi.

"Normal ca toată lumea să atace Dinamo, ei se dau mari suporteri, dar aruncă cu pietre şi cuvinte grele. Lucrurile astea mă întăresc pe mine, îi aştept să spună ce vor, să spună lucruri adevărate, dacă nu se vor trezi cu lucruri rele pe cap. Nu vreau să ameninţ sau să am o ceartă cu mine. Îi rog să spună doar adevărul, să vină cu dovezi. 

Credeţi că vreun jucător din România ar putea să facă aşa ceva. Ar avea un jucător în cap aşa ceva să facă. Oamenii se dau mari suporteri, dar pe cealaltă parte dau cu pietre în noi", a mai spus Popescu. 

Afla mai multe despre: mihai popescudinamo 

viewscnt
Articole similare