Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Popescu îl laudă pe Duşan Uhrin: ”De când a venit el, suntem în creştere!” Ce le-a lipsit ”câinilor” în deplasarea de la Giurgiu

Mihai Popescu îl laudă pe Duşan Uhrin: ”De când a venit el, suntem în creştere!” Ce le-a lipsit ”câinilor” în deplasarea de la Giurgiu

Dinamo București

Comentarii

Astra Giurgiu a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0. La final, unul dintre marcatorii ”câinilor”, fundaşul Mihai Popescu a vorbit despre eşecul suferit de echipa sa.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Budescu ’49, ’66 şi Crepulja ’80. Pentru Dinamo au înscris Mihai Popescu ’18 şi Robert Moldoveanu ’74. Primul marcator al alb-roşilor în acest meci a vorbit la finalul partidei despre eşecul suferit de Dinamo la Giurgiu, al doilea din era Uhrin.

”Ne-a motivat, a spus să începem bine, să ieşim la fel cun am fost prima repriză, pentru că cred eu că am dominat jocul. Asta s-a văzut şi pe tabela de marcaj, dar, din păcate, am avut o greşeală la primul gol, apoi nu ştiu s-a întâmplat. A început probabil să să scadă moralul. Într-un final am revenit, dar ne-au surprins pe un contratac şi asta a fost această partidă” a spus Mihai Popescu, la finalul partidei dintre Astra Giurgiu şi Dinamo Bucureşti.

Constantin Budescu a fost omul care a decis meciul în favoarea astralilor. Fostul fundaş de la St. Mirren l-a lăudat şi el pe adversarul său direct din partida de la Giurgiu: ”Budescu este un jucător bun, a demonstrat-o de atâtea ori, dar are două picioare, este un jucător la fel ca noi. Într-adevăr are nişte calităţi mult mai bune decât mulţi dintre noi, dar asta probabil a făcut diferenţa în seara asta.  Da, a driblat, a driblat. Este una dintre calităţile lui, am spus-o. Din păcate pentru noi, a reuşit să marcheze o dublă şi astea ne-a costat” a explicat fundaşul lui Dinamo.

”Suporterii sunt ai noştri, buni sau răi. Ei au mereu dreptate!”

Mihai Popescu susţine că venirea lui Duşan Uhrin Jr a schimbat lucrurile pentru echipa sa, dar recunoaşte că eşecul suferit în faţa Astrei, zdruncină puţin moralul ”câinilor roşii”: ”Am demonstrat că facem un joc bun de când a venit Mister şi suntem în creştere, dar moralul nostru a scăzut puţin în seara asta”

Fundaşul dinamovist îşi apără suporterii, la finalul unui meci în care Dan Alexa, antrenorul Astrei, a avut o reacţie halucinantă la adresa acestora, ca urmare a injuriilor şi ameninţărilor la care a fost supus pe durata meciului: ”Suporterii sunt ai noştri, buni, răi, cum sunt, este decizia lor. Vin, ne susţin. nu avem nimi să le reproşăm. de fiecare dată când ne-au înjurat sau nu ne-au susţinut în totalitate pot să zic că au avut dreptate” a subliniat Mihai Popescu, unul dintre jucătorii care au crescut în curtea clubului Dinamo Bucureşti şi care fac parte încă din lotul câinilor.

Afla mai multe despre: mihai popescudinamo 

viewscnt
Articole similare