Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Răduţ a analizat la rece pasa proastă a Astrei. Ce le lipseşte giurgiuvenilor pentru a reveni la rezultate mai bune

Mihai Răduţ a analizat la rece pasa proastă a Astrei. Ce le lipseşte giurgiuvenilor pentru a reveni la rezultate mai bune

Astra Giurgiu

Comentarii

Mijlocaşul Astrei Giurgiu, Mihai Răduţ, recunoaşte că echipa sa are un început de campionat ”mai greu”, după o nouă înfrângere, suferită de data aceasta pe teren propriu, în faţa campioanei CFR Cluj, scor 0-2.

Răduţ pune rezultatul de vineri seară şi pe seama ghinionului, din cauza autogolului primit la finalul primei reprize.

”Avem un început mai greu de campionat. Am avut primele două etape în care ne-au prins puţin descoperiţi, pentru că nu am reuşit să ne strângem toţi după vacanţă, am avut decât vreo 2-3 antrenamente împreună.

Prima repriză consider că a fost una bună, şi din partea noastră, şi din partea lor. Am avut neşansa să intrăm în minutul 45 cu dezavantaj şi nu am reuşit să ne capacităm, să ieşim în a doua repriză şi să întoarcem rezultatul.”, a declarat Mihai Răduţ, care a mai spus că „nu trebuie să lăsăm capul jos, trebuie să îl ţinem sus şi următoarea etapă să mergem să câştigăm. Avem nevoie de puncte, pentru că etapele trec şi Astra are obiectiv în fiecare an play-off-ul. Ne lipseşte finalizarea, ne lipsesc punctele. Sper să obţinem prima victorie, să ne descătuşăm şi să o ţinem tot aşa”.

Referitor la autogolul lui Crepulja, Răduţ a ţinut să îi transmită un mesaj de solidaritate din partea echipei: ”Ştim prin ce trece, îmi pare rău pentru el. Cu siguranţă a vrut să trimită mingea în corner. Probabil, în careu, eşti în criză de timp, el fiind şi stângaci, a lovit mingea cu dreptul şi, din nefericire pentru noi, s-a dus în poartă. Trebuie să treacă peste, şi noi şi el, să ne vedem în continuare de antrenamente, de pregătire, să muncim mai mult.”.

Afla mai multe despre: astra giurgiumihai radut 

viewscnt
Articole similare