Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Răduţ a revenit în Liga I. Cu cine a semnat mijlocaşul dorit insistent de Rednic la Dinamo

Mihai Răduţ a revenit în Liga I. Cu cine a semnat mijlocaşul dorit insistent de Rednic la Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Dorit intens în ultimul an de Mircea Rednic la Dinamo, Mihai Răduţ a revenit, până la urmă, în Liga I, după despărţirea de Lech Poznan.

Rămas liber de contract în primăvara acestui an, după cele două sezoane petrecute în Polonia, la Lech Poznan, Mihai Răduţ a revenit în Liga I. Mijlocaşul de 29 de ani a semnat cu Astra Giurgiu şi a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Dan Alexa.

"Internaţional al ţării noastre, ultima dată în Polonia, la Lech Poznan, Mihai Răduţ a semnat astăzi un contract valabil pentru două sezoane, alăturându-se lotului pregătit de Dan Alexa. Născut în 1990, mijlocaş polivalent, Răduţ completează campania de achiziţii a Astrei, iar venirea sa sperăm să reprezinte un atu important în acest sezon" , se arată pe site-ul oficial al clubului.

Înainte de a bate palma cu Ioan Niculae, Răduţ a negociat intens cu Dinamo, însă plecarea lui Mircea Rednic a oprit toate tratativele.

  • Răduţ a cucerit trei trofee în fotbalul românesc, toate trei cu FCSB: titlul (2014), Cupa (2011) şi Supercupa României (2014)
  • 350 de mii de euro este cota lui Mihai Răduţ, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radutdinamorednic 

viewscnt
Articole similare