Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Roman a driblat elegant cea mai incomodă întrebare de la interviul de după meci: ”Eu nu am auzit nimic. Am ratat conferinţa”

Mihai Roman a driblat elegant cea mai incomodă întrebare de la interviul de după meci: ”Eu nu am auzit nimic. Am ratat conferinţa”
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

Mihai Roman s-a declarat fericit la finalul partidei câştigate in extremis de echipa sa: ”Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm în această seară, chiar dacă am avut o primă repriză mai puţin bună, dar am făcut o a doua repriză mai bună. Am demonstrat că suntem un grup, o echipă şi am reuşit să întoarcem rezultatul. Am arătat ca un grup, ca o echipă, am alergat fiecare, şi-a dorit fiecare victoria şi cu siguranţă, din acest punct de vedere, fiecare jucător a dat totul pentru a câştiga”

Meciul cu FCSB nu îl sperie pe atacantul Craiovei: ”Dacă vom juca cum am jucat în repriza a doua şi ne vom dori fiecare victoria, vom fi, la fel, o echipă, un grup, cu siguranţă putem să câştigăm şi acest meci. Nu ne gândim la o revanşă, noi ne gândim să câştigăm. Da, a fost acel meci pe care l-am pierdut, 1-0, acasă. Noi o să pregătim meciul la victorie, indiferent că e vorba de FCSB sau de altă echipă.Noi ne dorim la fiecare meci victoria, noi suntem Craiova şi ne dorim la fiecare meci să câştigăm”

Piţurcă a anunţat curăţenia de iarnă în Bănie, dar Roman a driblat întrebarea reporterilor, cu toate că speculaţiile îl anunţă pe atacant printre jucătorii vizaţi: ”Eu nu am auzit nimic. Am ratat conferinţa, dar asta e treaba clubului, nu a mea”

Afla mai multe despre: mihai roman 

viewscnt
Articole similare