Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Roman acuză arbitrajul după egalul cu Academica Clinceni! ”Probabil deranjăm că suntem acolo sus!”

Mihai Roman acuză arbitrajul după egalul cu Academica Clinceni! ”Probabil deranjăm că suntem acolo sus!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a remizat, luni în deplasare, scor 1-1, cu echipa Academica Clinceni, în ultimul meci al etapei a XI-a a Ligii 1.

Au marcat: Cascini ’77 / Dawa ‘15. În minutul 57, de la oaspeţi a fost eliminat Edjouma. Meciul nu a fost lipsit de faze controversate, iar mingea şutată de Moulin, care a intrat în poartă, a fost deviată de Cascini cu mâna. La finalul meciului, Mihai Roman s-a enervat pe arbitrajul lui Viorel Flueran şi a acuzat fazele controversate. 

”Probabil deranjăm că suntem acolo şi sus!”

”Golul lor am înţeles că a fost cu mână. Etapa trecută am avut penalty clar şi nu ne-a fost dat. Probabil deranjăm că suntem acolo şi sus şi au început acum nişte chestii care nu sunt normale. Da, cred că arbitrul a scăpat meciul din mână.

La Edjouma nu a fost fault şi i-a dat al doilea galben. Cred că s-a văzut o intenţie a lui. Este adevărat că am întâlnit o echipă mult schimbată în bine de când a venit domnul Chirilă. Se văd nişte trasee, se vede o idee de joc. Mie mi-a plăcut cum a jucat Clinceni şi azi, şi cu FCSB”, a spus Mihai Roman, la sfârşitul meciului. 

Afla mai multe despre: botoşani-clinceni-roman 

viewscnt
Articole similare