Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Roman e sincer: ”Pe un teren aşa greu, ne bucurăm doar de victorie” VIDEO

Mihai Roman e sincer: ”Pe un teren aşa greu, ne bucurăm doar de victorie” VIDEO

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să se impună cu scorul de 2-1 în faţa Gaz Metan Mediaşi, în runda 23 a Ligii 1. Formaţia lui Marius Croitoru a obţinut victoria, dar a disputat încă un meci pe un gazon absolut execrabil. Nu este prima partidă în care terenul moldovenilor nu este conform standardelor necesare pentru o partidă normală de fotbal, iar jucătorii continuă să îşi exprime nemulţumirile legate de acesta.

În urma victoriei, Botoşaniul reuşeşte să urce pe locul 4 în campionat, iar formaţia lui Croitoru este aproape de a-şi asigura un loc de playoff. Moldovenii au 36 de puncte şi se află la 7 puncte deasupra ocupantei locului 7. Astfel, FC Botoşani are nevoie de 14 puncte din următoarele 7 etape pentru a fi sigură de prinderea playoff-ului. Însă, meciul reuşit al moldovenilor a fost eclipsat de o problemă mai mult decât vizibilă, adresată de Mihai Roman în urma partidei.

”Ce să mai spunem, pe un aşa teren greu, ne bucurăm doar de victorie pentru că aici în Moldova parcă suntem în altă parte. Văd terenuri verzi, terenuri bune în sud, bune de jucat şi noi jucăm pe un teren foarte dificil. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm şi acest lucru ne dă încredere pentru că suntem cât mai aproape de îndeplinirea obiectivului. Ne aşteaptă un meci greu, cu jucători buni, am văzut meciurile trecute o echipă organizată, care nu se dă bătută aşa uşor, aşa că ne aşteaptă o partidă dificilă, dar mergem să câştigăm montaţi, aşa cum am făcut şi până acum”, a spus jucătorul Botoşaniului, în urma victoriei împotriva Gaz Metanului.

Afla mai multe despre: fc botoşanigaz metan mediaşi 

viewscnt
Articole similare