Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a explicat controlul antidoping de la meciul cu FCSB. Patronul Craiovei este mulţumit de Andrei Ivan

Mihai Rotaru a explicat controlul antidoping de la meciul cu FCSB. Patronul Craiovei este mulţumit de Andrei Ivan
Comentarii

Craiova a jucat în deplasare împotriva celor de la FCSB, pe Arena Naţională. Partida s-a terminat la egalitate fără goluri.

La finalul meciului terminat la egalitate fără goluri, dintre FCSB şi Craiova, au avut loc teste antidoping, iar Mihai Rotaru a fost cel care a cerut ca această procedură să aibă loc.

Mihai Rotaru a explicat controlul antidoping de la meciul cu FCSB

După terminarea partidei, şase fotbalişti au participat la testul antidoping, lucru cerut de Mihai Rotaru. Acest control l-a costat pe patronul celor de la Craiova suma de 6000 de euro, iar jucătorilor li s-au luat probe de sânge şi de urină.

Presa a crezut că Rotaru a cerut special pentru meciul cu FCSB acest control, însă finanţatorul oltenilor a explicat, potrivit celor de la Sport.ro, de ce a avut loc testul la finalul partidei.

"Andrei Ivan este marele câştig al ultimelor etape, chiar ne-am dorit să nu îi ia la naţională pe el şi ceilalţi, ca să putem lucra. Mie mi-a plăcut cum am jucat, m-am simţit bine.

Noi nu am cerut specific pentru meciul de aseară. Am spus că în cele 12 meciuri, vom cere antidoping la 4 din ele, e o procedură pe care o cerem, la 30% dintre meciuri. Inclusiv am cerut la ANAF să facă controale extra-competiţii, dar nu specific la ei.

Mi se pare o procedură normală, nu ştiu ce am putea să discutam în cazul ăsta. Am cerut control antidoping complet, maxim ce se poate face, nu am cerut special de sânge, nici nu ştiam cum se face înainte", a declarat Mihai Rotaru, potrivit celor de la Sport.ro.

 Patronul Craiovei este mulţumit de Andrei Ivan

Pentru sursa citată mai sus, Mihai Rotaru a vorbit în legătură cu Bancu şi Cicâldău care au făcut meciuri bune la echipa naţională, dar şi despre Andrei Ivan care în ultima perioadă are evoluţii foarte bune în tricoul Craiovei, ceea ce îl face să fie mulţumit pe patronul oltenilor.

"Avem un gust amar, pentru că în Armenia aveam şi o miză personală, dacă rămânea 2-1 ar fi fost Craiova Romena. Suntem trişti, echipa naţională e etalonul suprem în ceea ce înseamnă etalonul suprem din fotbal.

Cred că Andrei Ivan era o soluţie fantastică, ar fi putut să ajute şi în bandă, şi în atac, dar e decizia selecţionerului, el ştie mai bine. Nu vrem să punem presiune pe el, nu este genul nostru să facem sugestii pentru selecţioner", a mai spus patronul Craiovei.

Craiova este pe locul 3 în Liga 1 şi are 57 de puncte după 29 de etape.
 

Afla mai multe despre: rotaru 

viewscnt
Articole similare