Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru a vândut un jucător in Serie A! Lovitura dată de olteni

Mihai Rotaru a vândut un jucător in Serie A! Lovitura dată de olteni
Comentarii

Universitatea Craiova a dat lovitura pe piaţa transferurilor, după ce Alexandru Capac, la doar 16 ani, a ajuns la Torino in Serie A.

Alexandru Capac a prins un transfer surprinzător. Tânărul jucător de doar 16 ani a semnat cu Torino, formaţie care evoluează in Serie A in Italia. 

Jucătorul nici nu a debutat in Liga I. El s-a remarcat in Liga 3, după ce a marcat goluri importante. 

Torino vrea să aibă in curte şi tinere talente pe care să le crească. Alături de Capac, a fost transferat şi Matous Krulich. 

Rotaru, tot mai multe transferuri in străinătate

Valentin Mihăilă a reprezentat cea mai importantă vânzare făcută de Universitatea Craiova. Nouă milioane de euro a încasat Mihai Rotaru pentru internaţionalul român, conform transfermarkt, înainte de a lua încă şase pentru Alex Cicâldău, în vara de abia încheiată.

Următorul fotbalist cu care ar putea da Mihai Rotaru lovitura

Întrebat despre următorul jucător care ar putea părăsi-o pe Universitatea Craiova pentru o sumă importantă de bani, Valentin Mihăilă l-a nominalizat pe Vladimir Screciu, închizător transfomat de Reghecampf în fundaş central. Fotbalistul oltenilor mai evoluase în apărare pe când se dezvolta în academia, iar Mihăilă a recunoscut că a fost impresionat de prestaţiile fostului coleg.

”Următorul jucator care va pleca de la Universitatea Craiova? Din ce am văzut în ultima perioadă, mi-a plăcut foarte mult cum a jucat Screciu, pe postul de fundaş central, cum îl ştiam eu de când eram copil, de când am jucat cu el.

Îmi plăcea foarte mult cum juca fundaş central şi vad că domnul Reghecampf l-a băgat fundaş central şi îmi place, deci sper la o replecare a lui Screciu în străinătate”, a declarat Valentin Mihăilă.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaalexandru capac 

viewscnt
Articole similare