Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru anunţă un nou transfer pentru Universitatea Craiova: ”Trebuie mereu să ai astfel de jucători. Îl achiziţionăm”

Mihai Rotaru anunţă un nou transfer pentru Universitatea Craiova: ”Trebuie mereu să ai astfel de jucători. Îl achiziţionăm”
Comentarii

Lyes Houri a semnat cu Craiova sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare, iar patronul Mihai Rotaru deja plănuieşte să o activeze.

Mihai Rotaru consideră că a dat o adevărată lovitură cu una dintre mutările reuşite în această vară. Lyes Houri, fost jucător la Viitorul, a semnat cu oltenii, sub formă de împrumut, de la MOL Fehervar. Formaţia din Bănie deţine o opţiune de cumpărare a fotbalistului francez, iar patronul plănuieşte deja să o activeze.

Rotaru a dezvăluit că regretă că nu l-a transferat mai devreme, la sfatul lui Gică Hagi, astfel că a doua oară nu îl va scăpa din mână pe mijlocaşul de 25 de ani.

Mihai Rotaru anunţă un nou transfer pentru Universitatea Craiova

Dacă am putea da timpul înapoi, trebuie să spun că am fi preferat fault în afara careului, care ar fi însemnat lovitură liberă de la 16 metri şi eliminare. Noi avem un jucător incredibil la loviturile libere, o să-l vedeţi pe Lyes Houri.

Am spus de când l-am văzut că e marele nostru câştig din perioada de transferuri, are caracter şi este un sportiv complet. Am vrut să-l luăm înainte să plece în Ungaria, Gică Hagi mi-a zis întotdeauna: 'băi Mihaie, trebuia să-l iei'. A venit acum şi suntem fericiţi, chiar cred că e pe stilul nostru.

Se aşteaptă multe de la el, de asta l-am adus. Facem eforturi, cu siguranţă îl achiziţionăm. Am plătit o sumă pe împrumut şi avem opţiune din vară. Trebuie întotdeauna să ai astfel de jucători, precum Bawab, Mitriţă, Băluţă, pe acest stil”, a declarat Mihai Rotaru, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotarulyes houri 

viewscnt
Articole similare