Experiențe împreună.
You are here:

Mihai Rotaru dă lovitură după lovitură! Alexandru Tudorie şi Paul Papp intră în programul echipei

Mihai Rotaru dă lovitură după lovitură! Alexandru Tudorie şi Paul Papp intră în programul echipeigalerie foto

U Craiova

Comentarii

U Craiova face totul pentru a obţine titlul pe care fanii săi îl aşteaptă de 30 de ani. După Screciu şi Papp, Tudorie este foarte aproape de transferul în Bănie

După ce l-a adus pe Vlad Screciu de la Genk, iar tratativele cu Paul Papp sunt aproape finalizate conform Gazetei, Mihai Rotaru mai dă o lovitură pe piaţa transferurilor.

Incă un transfer la U Craiova! Alexandru Tudorie, aproape să bată palma cu oltenii

Alexandru Tudorie, vârful care a trecut pe la FCSB, dar şi prin campionatul Rusiei este la un pas de transferul în Bănie. Tudorie s-ar fi înţeles deja cu oficialii clubului oltean, anunţă sursele Telekom Sport, la scurt timp după ce Sorin Cîrţu a confirmat interesul pentru el: ”Ne interesează şi Papp şi Tudorie. Încă nu am semnat, dar probabil că este o chestiune de ore” a explicat preşedintele oltenilor, la Pro X. El va intra începând de mâine în programul echipei la fel ca şi Paul Papp, apoi vor pleca împreună cu echipa în cantonament în Austria.

Alexandru Tudorie (24 de ani) este un atacant ce măsoară 1.92 m şi care s-a format la Galaţi. După ce a debutat la Oţelul Galaţi, Tudorie a ajuns la FCSB. Interesant este că la vârsta de 16 ani, el a dat probe de joc la Borussia Monchengladbach şi a atras atenţia celor de la Sampdoria. Mai mult, presa specula la acea vreme că Tudorie ar fi intrat şi în vizorul celor de la AC Milan.

La FCSB, Alex Tudorie a jucat 23 de meciuri şi a marcat doar trei goluri. A ajuns la Voluntari, acolo unde şi-a dat drumul la joc şi a marcat de 21 de ori. A prins transferul la Arsenal Tula în Rusia, club pentru care a marcat un singur gol în 8 meciuri. revenirea la FC Voluntari i-a mai adus trei meciuri în Liga 1 şi două goluri.

Alexandru a fost internaţional de tineret al României la nivelul reprezentativelor U17, U19 şi U21 şi a cucerit în stagiunea 2015-2016 Cupa Ligii.La Craiova, foarte probabil, Tudorie vine pentru a asigura concurenţă titularului Koljic, unul dintre cei mai buni atcacanţi din competiţia internă.

viewscnt
Articole similare
CFR Cluj s-a calificat in play-off-ul Europa League, dupa ce a invins in Suedia, pe Djurgarden