Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, dezvăluiri despre conversaţia recentă avută cu Mirel Rădoi: ”Apele sunt învolburate! Chiar ieri am vorbit cu el!”

Mihai Rotaru, dezvăluiri despre conversaţia recentă avută cu Mirel Rădoi: ”Apele sunt învolburate! Chiar ieri am vorbit cu el!”
Comentarii

Mihai Rotaru a declarat că l-a sunat pe Mirel Rădoi chiar înaintea duelului dintre Universitatea Craiova şi CS Mioveni, scor 1-0.

Universitatea Craiova a reuşit să o învingă pe CS Mioveni, scor 1-0. Golul decisiv a fost înscris de George Câmpanu. Aceasta este prima victorie a echipei din Bănie după ce fostul antrenorul al grupării, Mihai Rotaru, şi-a anunţat plecarea.

 
Cu toate acestea, Mihai Rotaru a dezvăluit că încă ţine legătura cu fostul tehnician şi că au discutat la telefon chiar cu o zi înainte de meciul cu FC Argeş. El a spus că prietenia dintre cei doi rămâne la fel de strânsă, iar fotbalul nu intervine în relaţiile lor, având în vedere că în trecut patronul Universităţii Craiova şi-a pierdut câţiva prieteni din acest motiv.
Mirel Rădoi a anunţat că demisionează de la cârma Universităţii Craiova în urma înfrângerii din Cupa României, 1-2 cu FC Argeş. Anunţul tehnicianului din Bănie a  luat prin suprindere lumea fotbalului, după ce la flash-interviu declarase că plecarea nu este o opţiune. Cinci minute mai târziu, Rădoi a făcut anunţul.

”Apele sunt învolburate! Chiar ieri am vorbit cu el!”

”Apele nu s-au calmat, apele sunt învolburate. E doar o aparenţă de acalmie. În momentul în care ai un seism serios, nu ai cum să rezolvi toate efectele negative în decurs de 3-4 zile. Dar muncim în sensul acesta. Toată lumea e supărată că s-a ajuns aici. Nu cred că e cineva bucuros. Nici Mirel Rădoi nu e bucuros. 

Am vorbit ieri cu Mirel Rădoi, am rămas în relaţii bune. Nu suntem genul de club care să arunce cu noroi, sau să fie agresat după o despărţire de felul ăsta. Chiar vorbeam cu Mirel că vreau să nu îmi mai stric prietenii din cauza fotbalului. De exemplu, eu pe Victor Piţurcă îl apreciez foarte mult, cred că el ca prieten este foarte valoros. Din păcate, din cauza fotbalui am ajuns în situaţia de ce să fim certaţi. Dar aşa, de ce să îmi pierd prietenii?

Mi-am mai pierdut 2-3 prieteni tot din cauza fotbalului. Nu vreau să se întâmple asta, vreau să le separăm”, a declarat Mihai Rotaru, la PRO Arena

Afla mai multe despre: mirel rădoi-mihai rotaru- universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare