Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru ia în calcul retragerea de la Universitatea Craiova! Care ar putea fi motivul: "Dacă nu reuşesc, trebuie predată altcuiva"

Mihai Rotaru ia în calcul retragerea de la Universitatea Craiova! Care ar putea fi motivul: "Dacă nu reuşesc, trebuie predată altcuiva"
Comentarii

Mihai Rotaru ia în calcul o posibilă retragere de la Universitatea Craiova, în cazul în care nu-şi va îndeplini obiectivele impuse. Informaţia a fost dezvăluită chiar de finanţatorul clubului din Oltenia.

Universitatea Craiova poate rămâne fără Mihai Rotaru

U Craiova este unul dintre cele mai stabile cluburi din Liga 1, unde investiţiile au dus la transferuri importante de jucători, dar nu şi la câştigarea trofeelor dorite de Mihai Rotaru. 

De când Mihai Rotaru a preluat-o pe Universitatea Craiova, oltenii au reuşit să câştige doar Cupa României, în 2018. De titlul Ligii 1 au fost cel mai aproape în sezonul recent încheiat, în timp ce grupele unei competiţii europene au rămas doar un vis. 

Planul pe 10 ani al lui Mihai Rotaru va lua sfârşit în 2023, atunci când va lua o decizie în privinţa Universităţii Craiova:

"Eu mi-am făcut un plan pe 10 ani. Acum suntem în urmă cu un pas. Cred că am fi putut câştiga cel puţin o Cupă a României şi un titlu. Până în 2023 avem nişte ţeluri. Fiecare om promovează până la primul nivel de competenţă. În 2023, dacă nu voi reuşi să fac mai mult, trebuie predată altcuiva, care e mai potent financniar, mai abil.

Au fost 10 ani pe care am ales să-i sacrific pentru Universitatea Craiova. Acum punem accent pe Europa League, ai nevoie de Europa, pentru a ajunge la nivelul următor", a declarat Mihai Rotaru pentru ProX.  

În acest sezon, Universitatea Craiova a fost eliminată ruşinos din preliminariile Europa League, dar în Liga 1 e lider în clasament, cu 21 de puncte, la trei puncte în faţa locului secund, FCSB. 

 

Afla mai multe despre: mihai rotaruu craiovauniversitatea craiovaplecare mihai rotaru u craiova 

viewscnt
Articole similare