Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru l-a ironizat pe Gigi Becali după ce finanţatorul FCSB i-a supărat pe olteni: "Nu au faţă să-i bată. Eu zic să se roage de noi să câştigăm"

Mihai Rotaru l-a ironizat pe Gigi Becali după ce finanţatorul FCSB i-a supărat pe olteni: "Nu au faţă să-i bată. Eu zic să se roage de noi să câştigăm"
Comentarii

Finanţatorul lui U Craiova, Mihai Rotaru, i-a dat replica finanţatorului FCSB, Gigi Becali, după ce acesta din urmă a susţinut că oltenii nu au nicio şansă să câştige titlul din Liga 1.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1) echipa FCSB, în etapa a şaptea a play-off-ului Ligii I. Au marcat Cicâldău '24 (p) şi Nistor '55 (p) pentru gazde, respectiv Cristea '37 pentru oaspeţi. În urma acestui rezultat, oltenii s-au desprins în fruntea clasamentului, la patru puncte de CFR Cluj, care va evolua luni, în aceeaşi etapă.

Luni, Mihai Rotaru i-a răspuns lui Gigi Becali, pentru părerea pe care acesta a avut-o: "Noi spunem că FCSB nu o să bată Sepsi în finala Cupei României. Nu au faţă să-i bată, dacă ei spun că nu luăm campionatul. Dacă noi nu vorbim despre alte echipe, atunci le cerem să nu vorbească nici ei", a fost replica finanţatorului lui U Craiova, la ProX.  

Apoi, Mihai Rotaru a pus sub semnul întrebării prezenţa FCSB-ului în finala Cupei României, în condiţiile în care Dinamo a contestat dreptul al joc al lui Andrei Vlad, în turul semifinalelor Cupei României: "Indiferent dacă vor juca finala Cupei Românie sau nu, ei trebuie să câştige la CFR şi să se roage de noi să câştigăm la Botoşani (n.r. - în privinţa prezenţei clubului FCSB în cupele europene)", a mai spus omul de afaceri. 

Imediat după ce a pierdut meciul din Oltenia, Gigi Becali a anunţat că nu crede că în şansele Craiovei pentru titlul Ligii 1: „Craiova nu a jucat nimic! Nu a avut nicio ocazie! Noi am avut 100 de ocazii, am jucat... Bine, nici noi nu am jucat prea bine. Eu zic că ei nu vor lua titlul. Să vă explic de ce. Craiova nu are valoare de campioană! Nu a jucat ca o campioană! Trebuia să ai mai multe ocazii când joci acasă. Nu ştiu dacă CFR Cluj e mai bună...”, a declarat Gigi Becali la Look Plus.

 
 
 

Afla mai multe despre: mihai rotarufcsbu craiova 

viewscnt
Alte articole
Articole similare