Experiențe împreună.
You are here:

Mihai Rotaru l-a sunat pe Gigi Becali să-i propună un jucător: ”A zis că scapă de el. Am făcut afacerea la secundă”

Mihai Rotaru l-a sunat pe Gigi Becali să-i propună un jucător: ”A zis că scapă de el. Am făcut afacerea la secundă”

Liga 1

Comentarii

Gigi Becali a dezvăluit cum a ajuns să facă schimbul Bălaşa - Ferreira. Patronul FCSB spune că iniţiativa i-a aparţinut lui Răzvan Rotaru.

Mihai Bălaşa a comis erori grave în ultimele meciuri jucate pentru FCSB, motiv pentru care Gigi Becali a anunţat că vrea să scape de el. Soluţia a venit de la Craiova, unde Mihai Rotaru a avut şi el un fundaş central pe care voia să-l îndepărteze de la echipă.

S-a ajuns astfel la un schimb între Mihai Bălaşa şi Tiago Ferreira. Gigi Becali susţine că cel care a venit cu propunerea a fost Mihai Rotaru:

”Amândouă echipele au ieşit câştigate. Pe mine nu mă mai interesa Bălaşa, trebuia să-i dau şi salariul degeaba. Am scăpat de salariul lui şi câştig un jucător care, nu ştiu, o fi sau nu o fi! Rotaru a propus, a zis că eu scap de un jucător, el scapă de unul. Poate Bălaşa se resetează şi o să fie extraordinar acolo, nu ştiu. Eu cred că ambele părţi au câştigat. Am făcut afacerea la secundă, nici nu am stat să gândesc”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe