Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru nu a vorbit cu Marinos Ouzounidis: „Doar după 24 de ore port o discuţie”. Ce spune despre şansele oltenilor la titlu

Mihai Rotaru nu a vorbit cu Marinos Ouzounidis: „Doar după 24 de ore port o discuţie”. Ce spune despre şansele oltenilor la titlu

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova, a urmărit meciul dintre echipa sa şi FC Botoşani, terminat 0-0.

Remiza nu le-a fost de ajutor oltenilor, care au rămâs tot pe locul 3 în clasament, cu 31 de puncte şi au mărit distanţa faţă de rivalele FCSB&CFR Cluj.

Rotaru este conştient că rivalele au prima şansă la titlu, însă nu renunţă la luptă. Ba mai mult i-a transmis antrenorului Marinos Ouzounidis că vrea să vadă mai multă atitudine la jucătorii săi începând cu următorul meci.

Patronul nu a vorbit încă cu Marinos şi a dezvăluit motivul.

„Nu am discutat cu Marinos Ouzounidis. Când e un rezultat negativ, eu nu vorbesc 24 de ore cu staff-ul tehnic. Noi n-am avut 90% şanse să câştigăm titlul, poate 40%. Ouzounidis are în obiectiv calificarea în cupele europene. Este în grafic, dar obiectivul intern, de bun simţ, este campionatul.

„Vreau să ne urcăm pe ei”

De titlu ne-am îndepărtat, dar vreau să văd că ne urcăm pe ei la următoarele două meciuri. Toată lumea trebuie să înţeleagă că nu s-a terminat nimic. Încă nu am jucat între noi, Craiova, CFR şi FCSB. Mai avem fiecare câte patru meciuri între candidatele la titlu”, a declarat Mihai Rotaru, la PRO X.

Programul complet al etapei a 5-a din play-off şi din play-out

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, marţi, programul etapei a cincea din play-off-ul şi din play-out-ul Ligii I. Toate meciurile vor fi la Telekom Sport.

Vineri, 30 aprilie

    Ora 17.30 Gaz Metan Mediaş - FC Argeş

Sâmbătă, 1 mai

    Ora 15.00 FC Botoşani – Sepsi OSK Sf. Gheorghe
    Ora 17.30 UTA Arad – Chindia Târgovişte

Duminică, 2 mai

    Ora 13.30 Astra Giurgiu – Politehnica Iaşi
    Ora 16.00 FC Voluntari – FC Hermannstadt
    Ora 18.30 Viitorul Constanţa - Dinamo
    Ora 21.00 Academica Clinceni – Universitatea Craiova

Luni, 3 mai

    Ora 20.30 FCSB – CFR Cluj

Afla mai multe despre: universitatea craiovamihai rotarumarinos ouzounidisplay-off 

viewscnt
Articole similare