Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru pune presiune pe Adrian Mititelu după ce Universitatea Craiova a primit palmaresul Ştiinţei: ”Să îşi schimbe sigla de azi”

Mihai Rotaru pune presiune pe Adrian Mititelu după ce Universitatea Craiova a primit palmaresul Ştiinţei: ”Să îşi schimbe sigla de azi”
Comentarii

A fost dat un verdict important în cazul disputei juridice dintre cele două mari cluburi din Craiova, unul cu privire la palmaresul echipei istorice a oraşului.

Mihai Rotaru pune presiune pe Adrian Mititelu după ce Universitatea Craiova a primit palmaresul Ştiinţei: ”Puzzle-ul e complet! Ei trebuie să schimbe sigla de azi”

Cele două cluburi din Craiova îşi dispută de mai mulţi ani un război intens cu privire la cine este continuatoarea de drept a ”Craiovei Maxima”.

În acest sens, Curtea de Apel Timişoara a dat un verdict şi a atribuit palmaresul echipei istorice a Craiovei, până la privatizarea din 1991, clubului deţinut de Mihai Rotaru, Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru este fericit după ultima decizie şi pune presiune Adrian Mititelu. 

„E o victorie importantă pentru noi în ceea ce priveşte clarificarea istoriei. Sigur că este o clarificare a ceea ce noi susţinem de mult timp. Pentru noi nu schimbă cu nimic, nu ne putem băga în alegerile suporterilor, fiecare ţine şi susţine cu cine se identifică. 

Vizavi de decizie, e aproape imposibil să se mai schimbe ceva, 0,01% şanse, pentru că toate citaţiile s-au facut corect, iar decizia e executorie. Ce înseamnă asta? Că acea echipă (n.r. FCU) trebuie să schimbe sigla, care e copiată după cea pe care noi o avem, sunt elemente care seamănă izbitor. 

Înteleg însă că au un plan B, cu altă siglă, mă refer la cea cu U. Noi ne bucurăm, e ceva normal, acum putem spune că puzzle-ul e complet, mare şi frumos”, a zis Mihai Rotaru pentru GSP.ro. 

Prima reacţie a clubului care a avut câştig de cauză

La scurt timp de la pronunţarea deciziei, Universitatea Craiova a reacţionat, printr-un mesaj postat pe contul de Facebook.

”Palmaresul este ACASĂ! Curtea de Apel Timişoara s-a pronunţat astăzi şi a consfinţit încă o dată: Clubul Sportiv Universitatea Craiova deţine palmaresul istoric şi tot ceea ce derivă din el. A meritat!”, a transmis formaţia deţinută de Mihai Rotaru.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovau craiova 1948mihai rotarudecizie 

viewscnt
Articole similare