Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Rotaru, TUN la U Craiova! Mutare de titlu în Bănie: a spus "da" şi a semnat

Mihai Rotaru, TUN la U Craiova! Mutare de titlu în Bănie: a spus "da" şi a semnat
Comentarii

Mihai Rotaru, patronul de la U Craiova, a reuşit mutarea mult dorită la U Craiova. Marian Copil, fostul preşedinte al CFR-ului - omul care a asigura liniştea la club -, a semnat cu U Craiova. Copilu a acceptat oferta făcută de Mihai Rotaru, după ce în vară i-a spus "nu" omului care controlează echipa din Bănie.

Mihai Rotaru, TUN la U Craiova! Mutare de titlu în Bănie: a spus "da" şi a semnat

Rămas liber de contract după ce a fost dat afară de la CFR Cluj, Marian Copilu a acceptat o nouă provocare în Liga 1. Potrivit site-ului 3minute.net, Marian Copilu a spus "da" şi a semnat cu U Craiova, după ce a acceptat oferta făcută de Mihai Rotaru, patronul de la U Craiova, care a reuşit o adevărată mutare de titlu în Bănie.

Marian Copilu este omul care, până de curând, a asigura o linişte foarte mare şi o continuitate în performanţă la CFR Cluj, până la momentul unui scandal în care a fost dat afară de Nelu Varga, patronul din Gruia, care i-a imputat aducerea lui Marius Şumudică. Sursa citată susţine că Marian Copilu a semnat cu U Craiova şi se va alătura oltenilor în cantonamentul din Spania.

E prima mutare a oltenilor în această iarnă, la capitolul veniri, după ce la despărţiri au punctat prin plecarea lui Mihai Roman.

Mihai Rotaru l-a vrut pe Marian Copilu la U Craiova şi în vară

În direct la Telekom Sport, într-o intervenţie telefonică, Mihai Rotaru - patronul U Craiova - a anunţat că Marian Copilu a fost dorit în Bănie încă din vară, dar atunci acesta a ales să decline oferta făcută. Copilu nu poate garanta minuni, dar a demonstrat că e capabil să organizeze un club printr-o strategie de viitor care să genereze, în timp, performanţe.

"Suntem prieteni de ani de zile. Avem discuţii pe alte teme. L-am ofertat vara asta, după ce a plecat de la CFR. Şi atunci a spus nu.  Nu excludem niciodată, totuşi. Ne cunoaştem de foarte mult timp", declarat Mihai Rotaru, patronul de la U Craiova, în urmă cu câteva zile, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marian copilumihai rotaruu craiovamutaretitlu 

viewscnt
Articole similare