Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB. Comparaţia nebună făcută de oficialul roş-albaştrilor cu Manchester City

Mihai Stoica a anunţat un nou transfer la FCSB. Comparaţia nebună făcută de oficialul roş-albaştrilor cu Manchester City

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut un nou pas greşit în cursa pentru titlu, iar acum roş-albaştrii pot pierde primul loc în Liga I.

FCSB a scos doar o remiză albă în deplasarea de la FC Argeş, iar acum CFR Cluj, cu o victorie în meciul de joi cu Astra Giurgiu, va trece pe prima poziţie în clasament.

Imediat după meciul de la Piteşti, roş-albaştrii au acuzat terenul extrem de dificil. Inclusiv managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, le-a reproşat organizatorilor decizia de a se disputa meciul cu FC Argeş. În plus, oficialul roş-albaştrilor a anunţat şi poziţia pe care FCSB va bifa un nou transfer.

"Nici City n-are nr 9. În schimb, joacă pe terenuri ‘un picuţ’ mai bune.

P.S. Aştept valul de critici TV zilele astea, după ce vom semna un nr 9" , a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

Nici City n-are nr 9. În schimb, joacă pe terenuri ‘un picuţ’ mai bune. P.S. Aştept valul de critici TV zilele astea, după ce vom semna un nr 9. Liga 1 Casa Pariurilor, sau Casa Părerilor?

Publicată de Mihai Stoica pe Miercuri, 27 ianuarie 2021

REZUMAT FC ARGEŞ - FCSB 0-0:

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare