Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a confirmat revenirea la FCSB! Prima reacţie după declaraţia lui Gigi Becali

Mihai Stoica a confirmat revenirea la FCSB! Prima reacţie după declaraţia lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a confirmat, marţi seară, revenire la FCSB, după ce în cursul zilei Gigi Becali anunţase şi el faptul că fostul directorul sportiv se va întoarce la vicecampioana României.

"M-am intors, nu am nicio functie deocamdata, nu asta era important", a spus Mihai Stoica la PRO X. Astfel, Stoica i-a dat dreptate lui Becali, care a spus că fostul director sportiv nu are încă un rol stabilit la FCSB. Se pare că în ultimele două zile, MM şi-a făcut apariţia la baza FCSB-ului de la Berceni şi a fost atent implicat în problemele interne ale echipei.

În luna august a plecat Mihai Stoica de la FCSB, din cauza unor probleme personale. Motivul plecării s-a aflat totuşi abia recent, după o declaraţie făcută de Florin Tănase la finalul unui meci. În locul lui Mihai Stoica a venit Narcis Răducan, care de altfel a plecat şi el de la echipă. 

"El s-a intors, e casa lui aici, vine cand vrea, pleaca atunci cand vrea. Lucreaza momentan fara contract, dar o sa-l facem si pe ala, nu asta e problema.Era foarte apropiat de jucatori, iar acestia ii dadeau mesaje de genul: "Domnule presedinte, intoarceti-va!"", a declarat Gigi Becali pentru GSP. 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsb 

viewscnt
Articole similare