Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a dat ultimele detalii despre Zahovic. Ce se întâmplă cu transferul atacantului sloven

Mihai Stoica a dat ultimele detalii despre Zahovic. Ce se întâmplă cu transferul atacantului sloven

FCSB

Comentarii

După ce patronul celor de la FCSB a declarat că Mihai Stoica negociază pentru transferul lui Zahovic, directorul sportiv al roş-albaştrilor a fost acuzat că nu respectă condiţiile eliberării condiţionate din închisoare. Până la data de 4 septembrie 2019, Mihai Stoica nu are voie să se implice în niciun transfer efectuat de FCSB.

Astfel, după toate speculaţiile apărute în presă, cum că Mihai Stoica ar putea avea probleme în curând, directorul sportiv de la FCSB a ţinut să lămurească toate lucrurile în cadrul unei conferinţe de presă.

"Totul se poate verifica. Doresc ca acest subiect să fie închis. Nu am încălcat condiţiile eliberării condiţionate. Am agenţi cu care eram în relaţii foarte bune şi le-am spus foarte clar să mă caute după 4 septembrie 2019! Nu am făcut nicio greşeală! Unul dintre ei este chiar agentul lui Claudiu Keşeru.

Totul a plecat de la interesul pentru Zahovic. Eram în cantonament, m-a sunat Gigi, cum se întâmplă foarte des, şi m-a întrebat ce fac. I-am zis că urmăresc un jucător, de care îmi amintisem. Pe Zahovic îl ştie toată lumea. L-am cunoscut atunci când Luka era încă un copil şi eu i-am urmărit parcursul. Cifrele lui mi-au atras atenţia acum. Eram pe InStat şi mă uitam pe cifrele lui. I-am zis că nu avem cum să-l luăm pentru că el e de o treaptă superioară campioantului nostru. Cred că e pregătit de Serie A!

La jumătate de oră, Gigi a ieşit în presă şi a început să spună că suntem interesaţi de un jucător sloven. Nu e nimic! Nu se pune problema să facem o ofertă petnru Zahovic, nu suntem pregătiti. Probabil el ar avea pretentii mult mai mar" , a declarat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: zahovicmihai stoicafcsbclaudiu keseruzlatkogigi becali 

viewscnt
Articole similare