Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a "desfiinţat" două piste de transferuri şi a avut un mesaj pentru un fost antrenor! Ce jucători nu vor ajunge la FCSB

Mihai Stoica a "desfiinţat" două piste de transferuri şi a avut un mesaj pentru un fost antrenor! Ce jucători nu vor ajunge la FCSB

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (55 de ani), managerul general de la FCSB, a "desfiinţat" două piste de transferuri pentru FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a anunţat că FCSB nu e interesată de Ivan Mamut (24 de ani) de la U Craiova şi nici de Ronaldo Deaconu (24 de ani) de la Gaz Metan.

După ce au apărut speculaţii cu privire la faptul că FCSB e interesată de transferurile lui Mamut şi Deaconu, Mihai Stoica a ţinut să precizeze că nu e cazul. A făcut-o în stilul deja caracteristic, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina de Facebook, sâmbătă dimineaţa.

Managerul FCSB a "desfiinţat" astfel pistele de transferuri şi a scris şi despre Ilie Stan, fostul antrenor al FCSB, care s-a plâns că n-a fost primit la un meci al roş-albaştrilor. "Ilie Stan nu va fi interzis niciodată la meciurile noastre. El n-a putut fi trecut pe listă la un meci din cauza faptului că protocolul meciurilor pe timp de pandemie n-a permis asta. Iar noi, spre deosebire de alţii, chiar am respectat Ad Litteram acest protocol.

P.S. Gigi n-a prezentat nicio listă Craiovei ca să-şi aleagă un jucător la schimb cu Mamut. Ronaldo Deaconu, pe care-l felicit pt sezonul recent încheiat, n-a primit nicio ofertă din partea FCSB", a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Ivan Mamut a marcat de trei ori şi a livrat trei pase de gol în 26 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon, în timp ce Ronaldo Deaconu a înscris 11 goluri şi a pasat decisiv de 14 ori în 39 de partide din toate competiţiile.

 

Afla mai multe despre: mihai stoicadeaconumamutilie stan 

viewscnt
Articole similare