Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a erupt după arbitrajul controversat: "Câţi îl urăsc pe Gigi Becali...". Ironii către un oficial de la CFR Cluj | EXCLUSIV

Mihai Stoica a erupt după arbitrajul controversat: "Câţi îl urăsc pe Gigi Becali...". Ironii către un oficial de la CFR Cluj | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a analizat penalty-urile controversate dictate în favoarea echipei antrenate de Toni Petrea, în victoria cu UTA, scor 2-1.

Mihai Stoica, după FCSB - UTA 2-1

A fost un nou weekend în Liga 1 cu multe greşeli de arbitraj. Cristi Balaj a apărat campioana după Chindia - CFR, 0-1, în timp ce FCSB - UTA Arad, 2-1, s-a lăsat cu scandal din cauza penalty-urilor dictate pentru echipa din Berceni. 

Mihai Stoica a recunoscut că primul penalty, cel comis de Roger asupra lui Octavian Popescu, a fost uşor acordat, dar a fost revoltat de alte aspecte. 

"S-a născut un linşaj mediatic. De când sunt în fotbal, n-am văzut aşa ceva. Mulţi şi-au dat arama pe faţă, câţi îl urăsc pe Gigi Becali. Tot ce s-a prezentat a fost trunchiat, mizerabil, odios. Să îi întrebaţi pe cei de la Arad. S-a auzit o pocnită, poate i-a dat în piept. Penalty-ul e dat cu uşurinţă (n.r. - primul penalty acordat FCSB-ului în meciul cu UTA Arad), nu poţi spune că nu e nimic. E contact? Dacă e contact, poţi spune că nu l-a provocat Octavian Popescu. Nu e o invenţie, dar e uşor acordat. 

Dar ce se întâmplă după e grav. La 1-1, în minutul 74, am avut penalty. E clar. Nimeni n-a prezentat. Miculescu îl faultează pe Tavi Popescu. Ce viciere? Pot să comentez ce a zis Balaj, dar ce a zis Mara, nu. Mi se pare odios că Mara umblă cu farduri în poşetă la el în oraş. E nimeni pe stradă. Ştim şi noi regulamentele, ştim actualizări, nu suntem de ieri în fotbal

Nu mă interesează foşti arbitri care bat câmpii, care au un interes. CFR a câştigat cu viciere de rezultat. Golul e marcat din condiţii neregulamentare", a declarat expertul Telekom Sport. 

Cât despre faza celui de-al doilea penalty acordat FCSB-ului, MM Stoica nu este convins că mingea a fost scăpată în afară de Claudiu Keşeru. 

"Pare că a ieşit, dar din spatele porţii pare că nu a ieşit. Ne poate lămuri soft-ul... Unghiul nu ajută. E distanţă, dar e o sferă. Dacă vezi punctul din spate, nu e ieşită. Ideea e în felul următor. Doar cineva cu soft-ul în ochi poate spune. Iar ne întoarcem la VAR, noi nu avem nici goal line technology. Are Albania VAR, Kosovo are. Poate ne împrumută. E jenant. 

UTA e echipă foarte bună, ţeapănă, făcută de un antrenor foarte bun. Joacă, au avut ocazii, au pierdut nemeritat. Au avut ocazii mai mari decât noi. Dacă scoatem faza în care solicităm lovitură de pedeapsă, pare că am câştigat nemeritat. Până la gol am jucat bine. Am jucat mult în partea stângă, nu în partea dreaptă în prima repriză", a mai spus oficialul celor de la FCSB. 

VIDEO | FCSB - UTA Arad 2-1, în Liga 1

 
 

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsb uta aradcfr clujcristi balajbogdan mara 

viewscnt
Articole similare