Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a mai ”tăiat” un nume de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Leo Strizu: ”Nu-l ridiculizaţi!”

Mihai Stoica a mai ”tăiat” un nume de pe lista posibililor înlocuitori ai lui Leo Strizu: ”Nu-l ridiculizaţi!”

Fotbal

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani) ”spulberă” speculaţie după speculaţie în ceea ce priveşte numele noului antrenor principal, cu licenţă PRO, de la FCSB.

Managerul general al ”roş-albaştrilor” a ţinut să contrazică ultima informaţie apărută în mass-media, care îl indica pe fostul fundaş central Dorin Goian ca fiind următorul antrenor al formaţiei patronate de Gigi Becali.

Mihai Stoica neagă varianta Dorin Goian

În acest moment, Dorin Goian face o treabă excelentă la Foresta Suceava, în Liga a 3-a, şi este posesor al licenţei PRO încă din 2021. Aşadar, s-ar încadra cerinţelor pentru a accepta postul de ”principal” la FCSB, numai că Mihai Stoica exclude radical această variantă.

Încetaţi să inventaţi ştiri ca să aveţi ce comenta! Nimeni n-a discutat cu sau despre Dorin Goian. E un om care a făcut istorie la Steaua, la care ţinem şi căruia îi urăm succes în carieră.

Nu-l ridiculizaţi, diletanţilor!”, a scris Mihai Stoica, pe pagina personală de Facebook.

De asemenea, vineri, în studiourile Orange Sport, Mihai Stoica a ”demontat” alte două posibilităţi, apărute în aceste zile pe ”lista” posibililor înlocuitori ai Leo Strizu - Corneliu Ionescu şi Dacian Nastai.

Nu avem niciun nume în acest moment. Corneliu Ionescu? Bulgarul? Nu cred că are licenţă Pro. Este la noi la club, dar nu cred că are licenţă.

(n.r. - Există vreo şansă să fie ales Dacian Nastai, de la Unirea Constanţa?). Nastai? Nici nu se pune problema. Nu”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Pedepse uriaşe pentru antrenorii-paravan şi echipele care îi angajează

Comitetul Executiv al FRF a implementat, vineri, sancţiuni extrem de dure pentru antrenorii-paravan şi pentru echipele care se ocupă cu această practică, ce vor intra în vigoare din sezonul următor.

Aşadar sursa citată anunţă că antrenorii cu licenţă care vor fi ”de formă” la echipele de club vor fi suspendaţi timp de doi ani şi amendaţi cu 20.000 de lei, în timp ce cluburile care îi vor angaja vor fi nevoite să plătească o amendă uriaşă: 200.000 de lei (40.000 de euro).

  • Dacă situaţia se va repeta, clubul va plăti o amendă dublă: 400.000 de lei (80.000 de euro).

Afla mai multe despre: dorin goianmihai stoicaleo strizu 

viewscnt
Articole similare