Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a numit cel mai bun fundaş central pe care l-a văzut la FCSB: "Nu avea viteza lui Chiricheş, dar interpreta extraordinar jocul" | EXCLUSIV

Mihai Stoica a numit cel mai bun fundaş central pe care l-a văzut la FCSB: "Nu avea viteza lui Chiricheş, dar interpreta extraordinar jocul" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a lansat mai mulţi fotbalişti în străinătate, odată cu performanţele din cupele europene, iar managerul general Mihai Stoica a dezvăluit care a fost cel mai bun fundaş central pe care l-a văzut la echipa bucureşteană.

Cel mai bun fundaş central de la FCSB, în viziunea lui Mihai Stoica

Postul de fundaş central i-a dat bătăi de cap lui Gigi Becali în ultimii ani. Omul de afaceri a operat mai multe mutări pe acea poziţie, dar nu toate schimbările au dat rezultatele dorite de el. În acest moment, FCSB se bazează pe Vinicius, iar Andrei Miron şi Iulian Cristea îşi dispută locul rămas. 

Nu la fel stăteau lucrurile acum mai bine de un deceniu, când cuplul Dorin Goian - Sorin Ghionea făcea legea în echipă. De altfel, Mihai Stoica a susţinut despre Sorin Ghionea că a fost cel mai bun apărător central de la FCSB. 

Deşi în discursul său l-a amintit şi pe Vlad Chiricheş, vândut pentru aproape 10 milioane de euro la Tottenham, alegerea oficialului a fost alta.

"Chiricheş a fost poate cel mai talentat fundaş central cu care am lucrat, dar cuplul Goian - Ghionea nu l-aş putea compara cu oricare alt cuplu de fundaşi centrali care a fost la Steaua (n.r. - FCSB). 

Ghionea poate a fost cel mai bun fundaş central pe care l-a avut Steaua (n.r. - FCSB). Avea talie, nimeni n-a ştiu dacă e dreptaci sau stângaci. Gică Hagi l-a adus pentru că voia un fundaş central de picior stâng. El e dreptaci. Nu aveau viteza lui Chiricheş, dar interpretau extraordinar jocul", a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica. 

Sorin Ghionea a jucat în 179 de meciuri pentru FCSB, între 2004 - 2010 şi a fost pe teren la meciuri din Cupa Uefa şi Champions League. Cu FCSB a cucerit titlul în 2005 şi 2006 şi două Supercupe ale României, în 2006 şi 2007. 

De-a lungul carierei a mai jucat la: Oţelul Galaţi, Dunărea Galaţi, Rostov, Poli Timişoara, FCM Târgu Mureş, Concordia Chiajna şi Viitorul. 

 

Afla mai multe despre: sorin ghioneamihai stoicacel mai bun fundas central fcsbmm stoicavlad chiriches 

viewscnt
Articole similare