Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a răbufnit când a auzit că meciul se reprogramează: "E bătaie de joc". Cum îi ironizează pe oficialii FRF

Mihai Stoica a răbufnit când a auzit că meciul se reprogramează: "E bătaie de joc". Cum îi ironizează pe oficialii FRF

Cupa României

Comentarii

Partida din sferturile de finală ale Cupei României dintre AFC Hermannstadt şi FCSB a fost reprogramată pentru ziua de joi Pe un vânt puternic şi pe un ger greu de suportat, jucătorii celor două echipe s-au încălzit, însă terenul îngheţat l-a determinat pe arbitrul Cătălin Popa să nu mai fluiere startul partidei de la ora programată iniţial, 18:30.

"E o nouă bătaie de joc. Partea proastă este că cei care suferă cel mai mult nu suntem noi, cei care am cheltuit 35 de mii de euro pentru deplasarea asta, am venit cu charter şi plecăm cu charter. Îmi pare rău de oamenii ăştia care au venit să vadă cu disperare echipa oraşului pe care nu au mai văzut-o de atât de mult timp să joace împotriva Stelei.

Condiţiile meteo nu se vor îmbunătăţi şi probabil că mâine domnii de la FRF, Burleanu şi Felix Grigore, vor catadicsi să facă un brainstorming şi să vedem dacă vor găsi o dată aşa cum au găsit pentru Universitatea Craiova - Dinamo şi pentru Botoşani - Iaşi. E cea mai mare bătaie de joc. Sunt din 1992 în fenomen, dar e cea mai mare bătaie de joc. Am ajuns în 2018, ar trebui să avem o minimă decenţă, un respect pentru competitoare, pentru echipa care a adus cei mai mulţi bani în fotbalul românesc aflat în suferinţă. Noi suntem trataţi în felul acesta.

Ce putem să facem? Să aşteptăm ca asta să fie picătura care umple paharul şi votanţii să înţeleagă că avem o singură şansă, trebuie să mergem pe mâna lui Ionuţ Lupescu. Nu pe mâna acestor oameni care, dacă se comportă aşa cum se comportă cu noi, înseamnă că nu au respect" , a declarat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: cupa romanieihermannstadtfcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare