Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a răbufnit pe Facebook: ”Se pare că unii sunt mai proşti decât prevede legea. Şi nu mă refer la Şumudică”

Mihai Stoica a răbufnit pe Facebook: ”Se pare că unii sunt mai proşti decât prevede legea. Şi nu mă refer la Şumudică”

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a răbufnit pe Facebook după ce transferul lui Constantin Budescu la Al Shabab a fost pus sub semnul îndoielii.

La plecarea în Olanda, Mihai Stoica s-a arătat neîncrezător în transferul lui Constantin Budescu la Al Shabab. Mai ales în condiţiile în care arabii îl anunţaseră iniţial antrenor pe Rene Weiler, dar până la urmă l-au luat pe Marius Şumudică: ”Haideti sa vedem, deocamdata Budescu nu a semnat. Am vorbit aseara cu el, inca nu primise contractul. Bine, daca oamenii sunt seriosi, nu se pune problema sa nu plece, dar cine stie... Al Shabab a mai pus pe site că antrenor este Rene Weiler. M-am uitat la noul antrenor şi nu seamănă deloc cu Rene Weiler”, a spus Mihai Stoica la plecarea spre Olanda.

Acum, managerul sportiv al FCSB-ului spune că vorbele i-au fost interpretate mult prea dur. Drept urmare, a dat o replică nervoasă pe contul său de Facebook: ”Se pare că unii sunt mai proşti decât prevede legea, iar aici nu mă refer la Sumudica. N-am zis că transferul lui Budescu este pus sub semnul întrebării, ci doar că voi discuta despre asta după ce se va materializa. Asta se va întâmpla după ce va efectua vizita medicală, va semna contractul cu noul club, se va semna acordul de transfer, se va introduce în TMS, se va elibera ITC şi va fi prezentat”

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbliga 1constantin budescu 

viewscnt
Articole similare