Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a răbufnit. Reacţia dură a directorului sportiv de la FCSB după derby-ul cu Dinamo: "Nu-mi amintesc o ruşine mai mare"

Mihai Stoica a răbufnit. Reacţia dură a directorului sportiv de la FCSB după derby-ul cu Dinamo: "Nu-mi amintesc o ruşine mai mare"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut marele derby cu Dinamo, scor 1-2, iar Gigi Becali şi-a contestat jucătorii imediat după meci. Nici directorul sportiv al roş-albaştrilor nu i-a menajat pe fotbaliştii lui Bogdan Argeş Vintilă.

La două zile de la derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, Mihai Stoica a postat un mesaj dur pe pagina personală de Facebook.

"Am în spate o carieră de peste 25 ani, cu mai multe realizări decât îndrăzneam să visez. Au fost şi dezamăgiri. Nu gen Knattspyrnufélag, dar au fost. DOAR CĂ O RUŞINE MAI MARE DECÂT CEA TRĂITĂ DUMINICĂ NU-MI AMINTESC. Nu contează că şansele la titlu au rămas intacte sau că ei îşi continuă tradiţia în playout. Contează doar că ne-am prezentat lamentabil în faţa suporterilor care s-au întors lângă noi cu elan şi speranţe.

Putem să-i readucem doar dacă vom căştiga titlul. E MOMENTUL ZERO. Prestaţia lui Planic, venirile lui Miron şi Adi Petre, precum şi revenirile lui Ovidiu Popescu şi Panţîru pot aduce ceea ce a lipsit. Motivaţie, determinare, sacrificiu. Schimbare de atitudine. Pentru că valoare este. Cine nu crede, să revadă rezumatele jocurilor cu Viitorul şi Craiova din decembrie" , a scris Mihai Stoica pe pagina de Facebook.

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare