Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a reacţionat după ce Boloni l-a atacat dur făcând aluzie la perioada petrecută în puşcărie: "Merci beaucoup"

Mihai Stoica a reacţionat după ce Boloni l-a atacat dur făcând aluzie la perioada petrecută în puşcărie: "Merci beaucoup"galerie foto

FCSB

Comentarii

Directorul sportiv de la FCSB, s-a rezumat să răspundă pe contul de facebook atacurilor lui Ladislau Boloni, printr-un scurt mesaj şi două capturi. Acesta a dorit să evidenţieze faptul că în urmă cu şapte ani, în 2011, Boloni îi mulţumea pentru modul în care s-a comportat în timpul negocierilor, tehnicianul fiind dorit la acel moment pe banca FCSB.

Stoica şi-a însoţit postarea de azi cu mesajul: "Merci beaucoup"

Scandalul a plecat de la declaraţiile lui Boloni din Libertatea. "FCSB? Păi când conduce Stoica, unul care abia ieşit din puşcărie, când altul nu a trecut Dunărea în viaţa lui, decât când i s-a înfipt undiţa pe malul bulgăresc, dacă eşti la nivel ăsta, nu trebuie să ai exigenţe! Nici cu Dică, nici cu ceilalţi. El e antrenor tânăr, trebuie să fie lăsat să crească. La nivelul conducerii, fotbalul românesc e sărac, ruşinos. Oamenii bogaţi de la noi au făcut mult rău fotbalului. Noi am rămas câmp cu flori. De foarte mult timp, acum 10 ani cred, m-a sunat MM Stoica. Steaua avea nevoie de un răspuns foarte rapid de la mine, ca de obicei. Şi nu au avansat discuţiile",  a spus Boloni pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: mihai stoicaladislau boloniscandalpuscariasproblemefcsb 

viewscnt
Articole similare