Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre un jucător din naţionala României: ”Poate juca la Inter Milano!” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre un jucător din naţionala României: ”Poate juca la Inter Milano!”  | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1, pe Arena Naţională, într-o partidă de pregătire.

Britanicii au deschis scorul după doar şapte minute prin Jamie Reid, însă tricolorii nu au acuzat şocul primirii golului, iar România a restabilit egalitaea în minutul 23 prin Dennis Man. Acesta a reuşit să puncteze pentru naţionala noastră după o fază de autor.

Atacantul Parmei a preluat o minge dificilă, s-a întors elegant şi l-a învins pe Hazard cu un şut puternic.

Drăguşin, iar acum el? Mihai Stoica: ”Poate juca la Inter!”

Invitaţi în studioul Orange Sport, Mihai Stoica şi Basarab Panduru au remarcat evoluţia lui Dennis Man, despre care au spus că a fost cel mai bun tricolor din meciul cu Irlanda De Nord. 

Oficialul FCSB a urmărit partidele Parmei din Serie B şi l-a comparat pe Man cu Josip Ilicic, atacantul sloven care rupea plasele adversarilor în urmă cu câţiva ani, când îmbrăca tricoul Atalantei.

Mihai Stoica, un fan declarat al lui Inter Milano, l-ar vedea pe Man ca o eventuală soluţie pentru atacul liderului autoritar din Italia, din care fac parte jucători de clasă mondială, precum Lautaro Martinez sau Marcus Thuram.

”(n.r. despre Man) A început să pară lider şi la Parma. Când eşti golgheterul echipei te responsabilizează.... E greu să îl scoţi de acolo să îl pui la altă echipă, să faci o trecere de la o echipă la alta.  La cum arată acum, poţi să îl iei şi să îl pui la Inter.  Ca profil, mi s-a părut că Man semăna cu Josip Ilicic.

Dennis are execuţiile astea aşezate, nu şutează în forţă, vede unghiurile, este un jucător foarte inteligent! Dennis nu se duce 1 contra 1 tot timpul, dar atacă spaţiile”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Dennis Man a izbutit să marcheze al şaptea gol sub tricolor în 21 de partide. Cota de piaţă a fostului atacant de la FCSB este estimată de Transfermarkt la 5.000.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsbechipa naţională. mihai stoica 

viewscnt
Articole similare