Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica, atac la adresa CFR-ului după victoria cu U Craiova! Tunurile pe arbitri: "Nu lasă pe nimeni. Niciun portar cu ţeasta spartă, niciun mijlocaş cu şuvoi de sânge din nas!"

Mihai Stoica, atac la adresa CFR-ului după victoria cu U Craiova! Tunurile pe arbitri: "Nu lasă pe nimeni. Niciun portar cu ţeasta spartă, niciun mijlocaş cu şuvoi de sânge din nas!"

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica (55 de ani) nu s-a putut abţine şi a atacat CFR Cluj într-o postare pe pagina de Facebook, după victoria ardelenilor contra Craiovei, 3-1 în Bănie.

CFR Cluj a învins de o manieră clară pe U Craiova, în Bănie, scor 3-1, prilej pentru Mihai Stoica să scrie un nou mesaj pe pagina sa de Facebook. MM susţine că echipa din Gruia fost ajutată de arbitri, arătându-l cu degetul pe asistentul lui Kovacs, Ovidiu Artene, şi acuză că Istvan Kovacs a permis un joc dur al campioanei.

"Un alt meci în care CFR n-are emoţii pentru că domnul asistent Artene Ovidiu Mihai (azi) nu lasă pe nimeni de la Craiova să scape singur cu nea Sandomierski. În rest, totul OK. Niciun portar cu ţeasta spartă, niciun mijlocaş cu şuvoi de sânge din nări", a scris Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

Cu victoria de pe "Ion Oblemenco", CFR Cluj a luat un avans de patru puncte în faţa FCSB (48), care are un meci mai puţin şi se află pe locul doi (44).

U Craiova - CFR Cluj 1-3, în play-off-ul Ligii 1

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Baiaram ’11 pentru gazde şi Păun ‘5, ’74 şi Deac ’68 pentru oaspeţi.

0-1, min. 5: Păun a înscris cu un şut la colţul lung, după un corner executat de Deac.

1-1, min. 11: Baiaram a egalat cu un şut din afara careului.

1-2, min. 68: Deac a readus oaspeţii în avantaj trimiţând mingea în poartă din 7 metri.

1-3, min. 74: Păun a stabilit scorul final cu un şut cu latul la colţul lung.

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Căpăţînă, Acka, M. Constantin (Bălaşa ’46), Vătăjelu – Mateiu (Tudorie ’78), Nistor – Cîmpanu (Screciu ’66), Cicâldău (Fedele ’79), Baiaram (Camara ‘39) – A. Ivan. Antrenor: Marinos Ouzounidis

CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac (Hoban ’81), Bordeianu, Sigurjonsson (Pereira ’66) – Gîdea (Păun ‘4, Rondon ‘81), Debeljuh, V. Costache (Itu ’66). Antrenor: Edward Iordănescu

Cartonaşe galbene: / Iordănescu ’27, Vinicius ’34, Deac ’35, Costache ‘59

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene - Cătălin Popa;

Observator de arbitri: Cristian Nica.

Duminică, de la ora 22.00, este programată în etapa a opta a play-off-ului partida Sepsi Sfântu Gheorghe - FCSB.

Clasament: 1. CFR Cluj - 48 de puncte, 2. FCSB - 44, 3. Universitatea Craiova – 37, 4. Sepsi – 36, 5. FC Botoşani – 31, 6. Academica Clinceni – 29.

Afla mai multe despre: mihai stoicamesajcfr cluju craiovaarbitri 

viewscnt
Articole similare